Richard Take

Trainer Financieel management voor niet-financiële managers.

Overzicht

In hart en nieren een trainer financieel management. Na zijn studie bedrijfseconomie aan de Erasmus Universiteit werkte hij als controller, universitair docent financiering en adviseur financieel management voor banken, ondernemingen en instellingen. De liefde voor het vak van trainer greep hem halverwege de jaren negentig: als freelance trainer bij de Vrije Universiteit Amsterdam, het NIVRA, NIVE opleidingen en Bureau Kees Horden. Sinds 2011 is Richard samen met Kees de Jong eigenaar en trainer van Bureau Kees Horden.

De trainingszaal is voor Richard een theater. Hij geniet er van om deelnemers op zijn geheel eigen en boeiende wijze verhalen te vertellen uit de praktijk. Het denken en doceren van Richard is volledig gericht op inzicht en toepasbaarheid. Zijn kennis en ervaring verandert tijdens de training in kunde door zijn passie, energie, inlevingsvermogen en praktijk-gerichtheid. Zo komt ogenschijnlijk saaie stof tot leven en wordt complexe materie eenvoudig ontrafeld. De theorie wordt op die manier inzichtelijk en beklijft. Niet voor niets is zijn motto: niets is zo praktisch als een goede theorie.

Richard is een blij en trots mens. Blij omdat hij zijn liefde voor het vak van trainer financieel management wekelijks mag uitvoeren. Trots omdat hij door de deelnemers van zijn trainingen zo ongekend gewaardeerd wordt. Die waardering heeft zich geuit in een zeer hoge Cedeo kwalificatie.

Ervaringen

Richard Take heeft nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Producten voor je persoonlijke ontwikkeling van Richard Take

Management

Financieel

Not for humans