Marketing B Compact (met Live Businesscase) - Avond

Tijdsduur
Logo van SRM
Opleiderscore: starstarstarstarstar_border 8,3 SRM heeft een gemiddelde beoordeling van 8,3 (uit 1.130 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, startdatum, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

Er zijn nog geen startdata bekend voor dit product.

SRM biedt haar producten standaard aan in de volgende regio's: Almere / Lelystad, Amersfoort, Amsterdam, Haarlem, Haarlemmermeer, Hilversum, Leiden, Utrecht, Zaanstad

Beschrijving

Je bent marketingprofessional en wilt jouw kennis verder uitbreiden of opfrissen op HBO-niveau. Met deze opleiding van SRM leg je een stevig marketingfundament, dat jou volledig voorbereidt op je v...

Ben jij vanuit jouw rol als marketingprofessional op zoek naar een korte, compacte opleiding op HBO-niveau? Ben jij klaar voor de volgende stap in jouw carrière? Dan is juist deze opleiding van SRM geschikt voor jou. Tijdens deze intensieve opleiding krijg je een helder en gestructureerd overzicht van het complete marketingvakgebied met alle belangrijke ontwikkelingen op marketing B-niveau. Je leert wat een gedegen marketingstrategie inhoudt en ontwikkelt vaardigheden om hier zelf invulling aan…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Business Case Management, Marketing, Management Algemeen, Projectmanagement en Casemanagement.

Je bent marketingprofessional en wilt jouw kennis verder uitbreiden of opfrissen op HBO-niveau. Met deze opleiding van SRM leg je een stevig marketingfundament, dat jou volledig voorbereidt op je v...

Ben jij vanuit jouw rol als marketingprofessional op zoek naar een korte, compacte opleiding op HBO-niveau? Ben jij klaar voor de volgende stap in jouw carrière? Dan is juist deze opleiding van SRM geschikt voor jou. Tijdens deze intensieve opleiding krijg je een helder en gestructureerd overzicht van het complete marketingvakgebied met alle belangrijke ontwikkelingen op marketing B-niveau. Je leert wat een gedegen marketingstrategie inhoudt en ontwikkelt vaardigheden om hier zelf invulling aan te geven. Daarbij leer je hoe deze jouw organisatie of merk kan helpen een duurzaam concurrentievoordeel op te bouwen of te behouden. Wat je leert, pas toe binnen je werk. Dat maakt jou direct van toegevoegde waarde voor jouw organisatie. Na afloop van deze training kun jij succesvolle marketingplannen ontwerpen en implementeren. Door de inspirerende aanpak van topdocenten uit de marketingpraktijk ben je in korte tijd weer helemaal up-to-date en haal je een gewaardeerd SRM-diploma.


Je rondt deze opleiding af met een praktijkgerichte eindopdracht. Bij voldoende beoordeling, ontvang je het gewaardeerde SRM-diploma 'Marketing B Compact'.

In deze opleiding komen alle kernelementen van een strategisch en operationeel marketingplan beknopt en zeer helder aan bod. Je verdiept je in relevante marketingtheorieën en -modellen en leert hoe je op basis daarvan complexe marketingvraagstukken gestructureerd kunt oplossen. Op deze manier fris je jouw marketingkennis op en vergroot je strategisch en analytisch denken. Met de praktijkgerichte aanpak van SRM pas je wat je leert direct toe binnen je eigen werkomgeving. Met deze vertaalslag van theorie naar de voor jou herkenbare praktijk, zorg je voor een optimaal leerrendement.

De volgende onderwerpen komen aan bod:

Marketing B Essentials

(4 bijeenkomsten)
o Opfrissen van marketingkennis
o Kernbegrippen marketing op B-niveau
o Strategisch en analytisch denken
o State-of-the-art-marketingkennis
o Stappen in marketingplanning
o Gestructureerd uitwerken van een marketingvraagstuk
o Opstellen van een operationeel marketingplan
o Effectieve voorbereiding Marketing C

Live Businesscase

(5 bijeenkomsten)
o Actuele - real life - businesscase
o Actiegerichte aanpak in teams
o Multidisciplinaire aanpak marketing, communicatie, marketingcommunicatie
o Challenge met pitch voor real life opdrachtgever

Integrale eindopdracht

Je rondt dit programma af met een eindopdracht.

De opleiding Marketing B Compact duurt 3 maanden. De opleiding wordt zowel overdag als in de avond verzorgd. De dagopleiding heeft 4 bijeenkomsten van 10.00 uur tot 16.00 uur, waarvan 1 bijeenkomst een avondprogramma heeft. De avondopleiding heeft 4 bijeenkomsten van 19.00 uur tot 22.00 uur en 2 bijeenkomsten van 10.00 uur tot 16.00 uur, waarvan 1 bijeenkomst een avondprogramma heeft.

Vakopleiding

SRM-MBCL|Marketing B Compact (met Live Businesscase)

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.