business

Ook voor leren in je organisatie

Social learning met collega's.

MBO Thuisstudie Stress Trainingen, Cursussen & Opleidingen

Bekijk ook: Time management, Werkdruk, Werk / Privé Balans, Productiviteit & Focus, Acceptance and Commitment Therapy (ACT), Burn-out, Burn out coach en Fysieke & Mentale Weerbaarheid.

Bekijk ook: Time management, Werkdruk en Werk / Privé Balans.

check_box_outline_blank

Stresscounseling

Logo van CIVAS Opleidingen

De cursus Stresscounseling behandelt allereerst de oorzaken van stress. U leert de symptomen herkennen en stressgevende factoren opsporen. …

Dat stress niet gezond is, weten we allemaal. Hier vind je dan ook een compleet overzicht van trainingen en cursussen stress(management). Bekijk per stress training of cursus goed wat de verschillen zijn in prijs en duur. Check ook welke opleiding, training of cursus specifiek ingaat op dingen als burnout, stress management, (anti-) stress op het werk, stress preventie en het voorkomen van stress. Daarnaast zijn er veel trainingen die stress combineren met een cursus timemanagement. Dan ben je er zeker van dat je een passende cursus of training vindt!

Ontdek je kwaliteiten & tekorten en nodig desgewenst anderen uit jou ook te evalueren via 360º feedback. Bekijk ook de video!