Time Management met Outlook Cursus

Tijdsduur
Locatie
Op locatie, Online
Startdatum en plaats
Logo van SignOn ICT Trainingen+
Opleiderscore: starstarstarstarstar_half 9,1 SignOn ICT Trainingen+ heeft een gemiddelde beoordeling van 9,1 (uit 682 ervaringen)
Beste opleider van Nederland

Winnaar Beste opleider van Nederland 2018: #2 in Automatisering & ICT/IT.

Winnaar Beste opleider van Nederland 2017: #1 in Automatisering & ICT/IT.

Lees meer over Beste Opleider 2019.

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

9,6
Gemiddeld cijfer voor Time Management met Outlook Cursus
Gebaseerd op 14 ervaringen Lees alle ervaringenchevron_right
starstarstarstarstar
Danique
10
Time Management met Outlook Cursus

"De doelstelling van de maatwerk Online Outlook training/consultancy was om efficiënter met Outlook te gaan werken. Wij werken met een team met veel shared mailboxen.
We hebben van Camille veel tips ontvangen, veel dingen die we nog niet wisten.

We waren heel veel tijd kwijt met het managen van onze mailboxen. Je wilt tijd en energie besteden aan toevoegen van waarden in de organisatie. We krijgen heel veel email binnen van klanten en dit moeten we gezamenlijk beoordelen en dat moest efficiënter. We waren erg veel tijd kwijt. We hebben ook meteen onze handtekening aangepast aan onze persoonlijke mailboxen en shared mailboxen. Zo kun je de mail beter reguleren. Camille hheeft geholpen onze mail te categoriseren en om overzicht te creëren in de mailbox.

De Online training/consultancy was praktijkgericht en maatwerk en op de huidige werkwijze afgestemd.

De Online vorm via Teams is ons super bevallen! Je kunt dingen aanwijzen, de sessie is opgenomen, zodat we het later kunnen terugkijken. Onze collega van ICT kon er makkelijk bij aanhaken en input geven.

Het voordeel van Online: je kunt het opnemen, je scherm delen. We werken vanuit verschillende locaties: kantoor en thuis. De volgende keer zal ik weer voor Online kiezen,dit is een stuk efficiënter.

We hebben voor SignOn gekozen op het moment dat er een probleem ontstond kon onze ICT servicedesk ons niet verder helpen. In ons portfolio staat SignOn en de ervaringen met SignOn waren allemaal hartstikke goed.

SignOn heeft waargemaakt wat we zochten: Nu nog even uitwerken en implementeren. We hebben veel besproken. Camille spreekt duidelijk en luistert goed en kan snel schakelen.

Totaal:
Hartstikke prettige, heel positief ! Snel voor elkaar gekregen, snel beschikbaar. Ik beoordeel de Outlook training/consultancy met een 10!
" - 12-06-2020 07:45

"De doelstelling van de maatwerk Online Outlook training/consultancy was om efficiënter met Outlook te gaan werken. Wij werken met een team m… alles lezen - 12-06-2020 07:45

Startdata en plaatsen

computer Online: Online training (vanuit huis of kantoor)
5 nov. 2020
check_circle Startgarantie
Toon rooster
event 5 november 2020, 09:00-16:00
placeUtrecht
3 dec. 2020
check_circle Startgarantie
Toon rooster
event 3 december 2020, 09:00-16:00

Beschrijving

Coronabeleid
Veiligheid en gezondheid staan voorop tijdens onze trainingen. Daarom voldoen wij meer dan 100% aan de vereisten die de overheid stelt rondom het coronavirus, volledig conform de 1,5 meter norm en protocol. 

 • Uitgeroepen tot Beste ICT Opleider van Nederland
 • Hoge opleiderscore 9.3/10 gebaseerd op meer dan 785 cursisten ervaringen! 
 • CEDEO gecertificeerd
 • PE- erkend
 • Cursuslocaties van topkwaliteit in Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Eindhoven en Zwolle
 • Incompany maatwerk trainingen in heel Nederland
 • Online trainingen via Virtual Classroom via Microsoft Teams, Zoom of Webex

Als u zich aanmeldt met een groep van 5 of meer personen voor een cursus op uw bedrijfslocatie (incompany), dan kunnen wij u een aantrekkelijk groepstarief aanbieden. 

Time Management Cursus met Outlook

Na deze cursus kun je met behulp van Outlook je tijd beter indelen en bewaken. Hierdoor ervaar je minder stress. Je bent in staat om je email en afspraken in orde te brengen en te houden en zodoende overzicht te houden over je werk. Met Microsoft Outlook houd je al jouw e-mailberichten, afspraken, aantekeningen, taken en contacten bij. Het is een praktijkgerichte cursus van 1 dag. Je leert snel en efficiënt werken met alle functies die Microsoft Outlook biedt. Je krijgt een stukje theorie en voorbeelden uit de dagelijkse praktijk. Je leert om je tijd beter in te delen en de software te gebruiken. Je krijgt praktische handvatten en technieken om effectief en…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Microsoft Outlook, Time management, Microsoft Office, Excel en Microsoft Office 365.

Coronabeleid
Veiligheid en gezondheid staan voorop tijdens onze trainingen. Daarom voldoen wij meer dan 100% aan de vereisten die de overheid stelt rondom het coronavirus, volledig conform de 1,5 meter norm en protocol. 

 • Uitgeroepen tot Beste ICT Opleider van Nederland
 • Hoge opleiderscore 9.3/10 gebaseerd op meer dan 785 cursisten ervaringen! 
 • CEDEO gecertificeerd
 • PE- erkend
 • Cursuslocaties van topkwaliteit in Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Eindhoven en Zwolle
 • Incompany maatwerk trainingen in heel Nederland
 • Online trainingen via Virtual Classroom via Microsoft Teams, Zoom of Webex

Als u zich aanmeldt met een groep van 5 of meer personen voor een cursus op uw bedrijfslocatie (incompany), dan kunnen wij u een aantrekkelijk groepstarief aanbieden. 

Time Management Cursus met Outlook

Na deze cursus kun je met behulp van Outlook je tijd beter indelen en bewaken. Hierdoor ervaar je minder stress. Je bent in staat om je email en afspraken in orde te brengen en te houden en zodoende overzicht te houden over je werk. Met Microsoft Outlook houd je al jouw e-mailberichten, afspraken, aantekeningen, taken en contacten bij. Het is een praktijkgerichte cursus van 1 dag. Je leert snel en efficiënt werken met alle functies die Microsoft Outlook biedt. Je krijgt een stukje theorie en voorbeelden uit de dagelijkse praktijk. Je leert om je tijd beter in te delen en de software te gebruiken. Je krijgt praktische handvatten en technieken om effectief en efficiënt om te gaan met Outlook. De cursus vindt plaats onder leiding van een professionele Outlookttrainer met jarenlange ervaring. Binnen een dag heb je de vaardigheden te pakken om optimaal gebruik te kunnen maken van Outlook.

Goed om te weten: 6 PE-punten

De training 'Time Management met Outlook' van SignOn ICT Trainingen+ is geaccrediteerd door de Koninklijke Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA). De training is goed voor 6 PE-punten.

Voor wie?

Deze cursus is specifiek ontwikkeld voor iedereen die met Outlook werkt en sneller en efficiënter wil leren werken met het programma.

Voorkennis

Enige praktijkervaring met Windows en Outlook is gewenst.

Taal van de training

De voertaal tijdens de cursus Time Management in combinatie met Outlook is Nederlands. Bij in-company (maatwerk) trainingen heb je de keuze uit Nederlandstalige of Engelstalige trainingen.

Trainingsvorm

Je hebt de keuze uit verschillende trainingsvormen: klassikale training, in-company training en online classroom. Het startniveau van de deelnemer(s) en de behoefte van de medewerker en jouw organisatie staan centraal.
 • Klassikale training Bij deze klassikale training zijn medewerkers van verschillende bedrijven aanwezig. Daardoor kun je al deelnemen vanaf 1 persoon, en profiteer je toch van een aantrekkelijk groepstarief. Volledig verzorgd, inclusief een uitgebreide lunch. Bekijk hier de trainingsdata en schrijf je direct in.
 • In-company maatwerk Onze in-company Power BI training wordt specifiek op jouw onderneming toegespitst. De ervaren en gespecialiseerde trainer(s) behandelen alleen datgene wat voor jouw werksituatie relevant is. Dat maakt onze maatwerk trainingen zeer effectief. Voor informatie over de in-company maatwerk training kun je contact opnemen en een offerte aanvragen via deze link of telefonisch via 020-820 83 62.
 • Online Classroom De Online Classroom trainingen kun je volgen in je eigen omgeving met een live trainer. Technisch gezien kan iedereen de trainingen volgen. Je hebt nodig: een laptop/PC monitor bij voorkeur 15" of groter en een goede internetverbinding. De trainer kijkt mee op jouw scherm om al jouw vragen te kunnen beantwoorden. Ook bij Online Classroom trainingen ontvang je dezelfde kwaliteit en service die je van ons gewend bent.  Bekijk hier de trainingsdata en schrijf je direct in.

Exclusieve nazorg

Loop je na de cursus Time Management in combinatie met Outlook, bij de dagelijkse werkzaamheden, tegen vragen aan? Dan kun je als SignOn-cursist contact opnemen met jouw trainer via support@signon.nl. Je ontvangt vrijwel direct antwoord met extra uitleg; telefonisch of per e-mail. Deze unieke nazorgservice is uitsluitend voor deelnemers van SignOn-trainingen.

Meer weten?

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact op via info@signon.nl, bel ons op 020 – 820 83 62 of gebruik het contactformulier.

Andere interessante cursussen:

 • Microsoft 365 Cursus
 • Outlook Gevorderden Cursus
 • Microsoft Teams Training

Lesprogramma

Tijdens de cursus Time Management in combinatie met Outlook komen de volgende onderwerpen aan bod:

Meer doen in minder tijd

 • De kosten van verloren tijd
 • Time management volgens goeroe David Allen
 • Taak management volgens ‘Master your workday’ – Michael Linenberger

Outlook verkennen

 • Het tabblad Bestand
 • Het lint
 • De werkbalk Snelle toegang
 • Navigatiedeelvenster
 • Outlook vandaag
 • E-mail mappen
 • Leesvenster
 • Takenbalk
 • Help bij Outlook / Vertel wat u wilt doen

E-mail (Outlook)

 • E-mail etiquette
 • E-mail stijlen
 • Symbolen in Postvak IN
 • Sorteren en groeperen van e-mail
 • Snelle stappen
 • Regels en waarschuwingen
 • Snelonderdelen
 • Discussies
 • Opvolgen
 • Categorieën

Uitgebreide mogelijkheden voor de verzender

 • Meer berichtopties
 • Virussen en ongewenste berichten
 • Handtekening
 • Afspraak of taak maken van een e-mail bericht
 • Weergave van berichten
 • Opmaak en spelling van een bericht
 • Invoegen tekst uit ander programma

Agenda

 • Weergaven aanpassen en instellen
 • Agenda opties
 • Vergaderingen toevoegen
 • Een terugkerende vergadering plannen
 • Gebeurtenissen toevoegen

Taken

 • Takenlijst bijhouden
 • Taken toewijzen en op taakverzoeken reageren
 • Weergaven aanpassen en instellen
 • Symbolen in Taken

Praktische tips om nóg sneller te werken

 • Toetscombinaties
 • Zoekcriteria verfijnen
 • Sneltoetsen in Outlook

En natuurlijk tips, tricks en tijd voor het stellen van vragen.

Lesmateriaal

SignOn verstrekt altijd het meest actuele Time Management in combinatie met Outlook lesmateriaal.

Officieel certificaat

Na afloop van de cursus ontvang je het officiële certificaat ‘Time Management in combinatie met Outlook′ van SignOn.

 

9,6
Gemiddeld cijfer voor Time Management met Outlook Cursus
Gebaseerd op 14 ervaringen
starstarstarstarstar
Danique
10
Time Management met Outlook Cursus

"De doelstelling van de maatwerk Online Outlook training/consultancy was om efficiënter met Outlook te gaan werken. Wij werken met een team met veel shared mailboxen.
We hebben van Camille veel tips ontvangen, veel dingen die we nog niet wisten.

We waren heel veel tijd kwijt met het managen van onze mailboxen. Je wilt tijd en energie besteden aan toevoegen van waarden in de organisatie. We krijgen heel veel email binnen van klanten en dit moeten we gezamenlijk beoordelen en dat moest efficiënter. We waren erg veel tijd kwijt. We hebben ook meteen onze handtekening aangepast aan onze persoonlijke mailboxen en shared mailboxen. Zo kun je de mail beter reguleren. Camille hheeft geholpen onze mail te categoriseren en om overzicht te creëren in de mailbox.

De Online training/consultancy was praktijkgericht en maatwerk en op de huidige werkwijze afgestemd.

De Online vorm via Teams is ons super bevallen! Je kunt dingen aanwijzen, de sessie is opgenomen, zodat we het later kunnen terugkijken. Onze collega van ICT kon er makkelijk bij aanhaken en input geven.

Het voordeel van Online: je kunt het opnemen, je scherm delen. We werken vanuit verschillende locaties: kantoor en thuis. De volgende keer zal ik weer voor Online kiezen,dit is een stuk efficiënter.

We hebben voor SignOn gekozen op het moment dat er een probleem ontstond kon onze ICT servicedesk ons niet verder helpen. In ons portfolio staat SignOn en de ervaringen met SignOn waren allemaal hartstikke goed.

SignOn heeft waargemaakt wat we zochten: Nu nog even uitwerken en implementeren. We hebben veel besproken. Camille spreekt duidelijk en luistert goed en kan snel schakelen.

Totaal:
Hartstikke prettige, heel positief ! Snel voor elkaar gekregen, snel beschikbaar. Ik beoordeel de Outlook training/consultancy met een 10!
" - 12-06-2020 07:45

"De doelstelling van de maatwerk Online Outlook training/consultancy was om efficiënter met Outlook te gaan werken. Wij werken met een team m… alles lezen - 12-06-2020 07:45

starstarstarstarstar
Diana
10
Time Management met Outlook Cursus

"Ik werk veel met Outlook mail en agenda. Omdat ik regelmatig het overzicht kwijt raakte in mijn volle mailbox besloot ik mij in te schrijven voor deze cursus. Veel nuttige tips en tricks gekregen, die meteen toepasbaar zijn. Tijdens de cursus werkte ik met m’n eigen laptop/ Outlook. Ik werk nu efficiënter, een stuk relaxter! Aanrader! " - 01-12-2019 11:18

"Ik werk veel met Outlook mail en agenda. Omdat ik regelmatig het overzicht kwijt raakte in mijn volle mailbox besloot ik mij in te schrijven… alles lezen - 01-12-2019 11:18

starstarstarstarstar
Nora de Jong
10
Time Management met Outlook Cursus

"Enthousiaste en inspirerende trainer. Onderlinge sfeer met medecursisten was goed. Veel goede tips gekregen die ik direct kon gebruiken. Zeker een aantal eyeopeners gehad gedurende de training. Nog nooit zo snel een lege mailbox gehad!" - 21-11-2019 07:50

"Enthousiaste en inspirerende trainer. Onderlinge sfeer met medecursisten was goed. Veel goede tips gekregen die ik direct kon gebruiken. Zek… alles lezen - 21-11-2019 07:50

starstarstarstarstar
Eva
10
Time Management met Outlook Cursus

"Voor aanvang van de training heeft de trainer onze leerdoelen van de dag besproken. Effienter werken met Outlook zodat je tijd bespaart. Naar huis gaan met een lege mailbox. Rules instellen, taken aanmaken, email etiquette. Ik heb het geleerde direct toegepast al tijdens de training. Ik bespaar nu veel tijd! Veel tips en tricks ontvangen. Dank je wel, trainer Camille! " - 21-11-2019 01:39

"Voor aanvang van de training heeft de trainer onze leerdoelen van de dag besproken. Effienter werken met Outlook zodat je tijd bespaart. Naa… alles lezen - 21-11-2019 01:39

Eveline Kinsbergen
starstarstarstarstar
Eveline Kinsbergen
10
Time Management met Outlook Cursus

"Mijn leerdoelen: einde van de dag naar huis gaan met een lege mailbox, overzicht bewaren, Delegeren, agenda beheren, delen in plaats van mailen en bepalen welke taken urgent en voor mij bestemd zijn. veel tips en tricks ontvangen een veel aha momenten ! Camille is een TOP trainer, ik heb m’n leerdoelen behaald ! Bedankt Camille,! Het was een mooie en leerzame dag ! " - 19-11-2019 16:49

"Mijn leerdoelen: einde van de dag naar huis gaan met een lege mailbox, overzicht bewaren, Delegeren, agenda beheren, delen in plaats van mai… alles lezen - 19-11-2019 16:49

starstarstarstarstar
Edith van den Bergb
10
Time Management met Outlook Cursus

"Prima cursus. Goede locatie met uitgebreid lunchbuffet en drankjes. Goed bereikbaar. Eindelijk een cursus die ik direct kan toepassen in mijn werk, praktijkgericht met ruimte om eigen voorbeelden te behandelen. Een aanrader! " - 23-10-2019 20:10

"Prima cursus. Goede locatie met uitgebreid lunchbuffet en drankjes. Goed bereikbaar. Eindelijk een cursus die ik direct kan toepassen in mij… alles lezen - 23-10-2019 20:10

starstarstarstarstar
Nouki
10
Time Management met Outlook Cursus

"Ik ben erg tevreden over deze training. Wanneer je veel met Outlook werkt, dagelijkse te maken hebt met een volle mailbox, wat bij mij echt stress oplevert, dan is deze training een aanrader. In 1 dag tijd overzicht in mijn mailbox, werken met categorieen. Direct toepasbaar! Fijne cursus, een aanrader! " - 23-10-2019 19:46

"Ik ben erg tevreden over deze training. Wanneer je veel met Outlook werkt, dagelijkse te maken hebt met een volle mailbox, wat bij mij echt … alles lezen - 23-10-2019 19:46

starstarstarstarstar
Anoniem
10
Time Management met Outlook Cursus

"Omdat ik regelmatig 'verzoop'in mijn mail heb ik besloten om een Timemanagement met Outlook cursus te gaan volgen. Ik heb geleerd hoe ik mijn mailbox onder controle kan krijgen, een andere manier van werken met o.a. categorieen etc. Een aanrader voor iedereen met een volle mailbox, wanneer je wat relaxter wilt gaan werken. " - 23-10-2019 14:24

"Omdat ik regelmatig 'verzoop'in mijn mail heb ik besloten om een Timemanagement met Outlook cursus te gaan volgen. Ik heb geleerd hoe ik mij… alles lezen - 23-10-2019 14:24

starstarstarstarstar_half
Gioia
9
Time Management met Outlook Cursus

"Veel ruimte en tijd voor vragen over specifieke vragen die betrekking hebben op de Vervoerregio. Prima maatwerk!
Veel ruimte en tijd voor vragen over specifieke vragen die betrekking hebben op de Vervoerregio. Prima maatwerk! " - 08-05-2019 13:16

"Veel ruimte en tijd voor vragen over specifieke vragen die betrekking hebben op de Vervoerregio. Prima maatwerk! Veel ruimte en tijd voor … alles lezen - 08-05-2019 13:16

starstarstarstarstar_border
Tilly Henzen
8
Time Management met Outlook Cursus

"Een fijne locatie. En een zeer ervaren trainer, prettige stofopbouw, met goede uitleg. Alleen jammer dat het tempo hoog lag en weinig "oefen"tijd geboden werd.

Daarnaast is het mooi dat Signon Stichting Edukans op deze manier steunt. " - 07-02-2019 14:49

"Een fijne locatie. En een zeer ervaren trainer, prettige stofopbouw, met goede uitleg. Alleen jammer dat het tempo hoog lag en weinig "oefen… alles lezen - 07-02-2019 14:49

starstarstarstarstar_half
Jolanda
9
Time Management met Outlook Cursus

"Frank legde alles heel goed uit en er was voldoende ruimte om vragen te stellen. Ik zou misschien nog wel de vervolgcursus doen om nog wat dieper op office 365 in te gaan. Maar dan wel als Frank de trainer is :-)" - 07-02-2019 02:05

"Frank legde alles heel goed uit en er was voldoende ruimte om vragen te stellen. Ik zou misschien nog wel de vervolgcursus doen om nog wat d… alles lezen - 07-02-2019 02:05

starstarstarstarstar
Maarten
10
Time Management met Outlook Cursus

"Leuke dynamiek tussen oefeningen, praktijk vragen en slimme trucs (zoals andere programma's). Leuke dynamiek tussen oefeningen, praktijk vragen en slimme trucs (zoals andere programma's).Leuke dynamiek tussen oefeningen, praktijk vragen en slimme trucs (zoals andere programma's).
" - 23-10-2018 00:02

"Leuke dynamiek tussen oefeningen, praktijk vragen en slimme trucs (zoals andere programma's). Leuke dynamiek tussen oefeningen, praktijk vra… alles lezen - 23-10-2018 00:02

starstarstarstarstar_half
Marjolijn
9
Time Management met Outlook Cursus

"Bevlogen docent die zijn cursisten weet te boeien en taaie materie tot leven brengt met een glimlach. ... ... ............ ... ...................................................... ......... ...... ... ...... ... ... ... .. ... ... ... ... ... .... ... ... ... ... ... ... ..." - 23-10-2018 00:00

"Bevlogen docent die zijn cursisten weet te boeien en taaie materie tot leven brengt met een glimlach. ... ... ............ ... .............… alles lezen - 23-10-2018 00:00

starstarstarstarstar
Josine
10
Time Management met Outlook Cursus

"Al een keer een Excelcursus gevolgd die werd gegeven door dezeflde docent en wederom genoten van zijn enthousiaste manier van cursusgeven. Hij luistert goed naar de behoefte van de deelnemers. Erg nuttige tips gekregen die ik zeker ga gebruiken bij mijn werkzaamheden.
" - 22-10-2018 23:27

"Al een keer een Excelcursus gevolgd die werd gegeven door dezeflde docent en wederom genoten van zijn enthousiaste manier van cursusgeven. H… alles lezen - 22-10-2018 23:27

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Vraag nu gratis en vrijblijvend informatie aan:

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
We slaan je gegevens op, en delen ze met SignOn ICT Trainingen+, om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen. Meer info vind je in ons privacybeleid.