Cursus Secretarieel & Administratief Opleidingen

Op zoek naar een secretariële cursus of training? Bekijk dan dit overzicht met diverse cursussen in administratief en secretariele onderwerpen als management support, notuleren, secretaresse, management assisistent en officemanagement.

Vergelijk de cursussen op inhoud, prijs en niveau. Vraag als u interesse heeft gemakkelijk online informatie aan zodat u een weloverwogen keuze kunt maken voor een passende opleiding. Geef uw carrière een opkikker en kies een cursus om uw secretariële vaardigheden en kennis bij te spijkeren!

Recente ervaringen

starstarstarstarstar
Annet van der Gaast
10
De Slimme Secretaresse

"Cursus "De slimme secretaresse" samen met collega's "in company" gevolgd. De ochtend vloog werkelijk om. De tips en trucs, met name over feedback krijgen en geven, vond ik zeer waardevol. De cursus wordt op een zeer prettige informele manier gegeven, prettig en interactief, veel ruimte voor alle vragen en opmerkingen, zet aan tot nadenken en veroorzaakt "honger" naar meer!
Een echte aanrader dus." - 26-03-2020 10:20

"Cursus "De slimme secretaresse" samen met collega's "in company" gevolgd. De ochtend vloog werkelijk om. De tips en trucs, met name over fee… alles lezen - 26-03-2020 10:20

Beste Annet, wat een mooi cijfer en een fijne feedback. Goed om te horen dat je het waardevol vond. Enne die honger naar meer, regelen we :). Succes met toepassen van de stof.

- 26-03-2020 10:20
Menno Nieuwenburg
starstarstarstarstar
Menno Nieuwenburg
Bancair Adviseur
10
Face-to-face acquisitie en relatiebeheer / Relatiebeheer/ Verkoop en acquisitie/ Face-to-face verkoopgesprekken/ Verkooptraining

"Goed gestructureerde cursus. Prettige training en Maryam is een super leuke trainer waar je echt door aangestoken wordt.
Ik kan deze training absoluut aanbevelen! Skills #persoonlijke ontwikkeling #coaching #coachresult.nl #rabobank #oegstgeest

" - 12-03-2020 15:30

"Goed gestructureerde cursus. Prettige training en Maryam is een super leuke trainer waar je echt door aangestoken wordt. Ik kan deze traini… alles lezen - 12-03-2020 15:30

Wat leuk Menno. Succes met alles in de praktijk brengen en we zien elkaar snel.

- 12-03-2020 15:30
Cynthia Grasman-Slot
starstarstarstarstar_half
Cynthia Grasman-Slot
Voorzitter OR
9
Cursus OR-voorzitter en secretaris in 1 dag

"Het was een hele leerzame scholingsdag, die heel verhelderd was. De groep was een mix van mensen met al ervaring en mensen die er nog moesten beginnen aan hun rol van Dagelijks Bestuur van de OR. De trainster wist hier goed op in te spelen.
Sjanne wist de groep goed te inspireren en uit te dagen om tot nieuwe inzichten te komen. De Powerpoint was de leidraad, maar er werd vooral op de praktijk in gegaan.
De sfeer in de groep was heel open en er werd genoeg gelachen, maar ook serieus naar elkaar geluisterd. Een goede combi dus.
De scholingsdag leverde mij meer op dan dat ik verwacht had. " - 12-03-2020 09:56

"Het was een hele leerzame scholingsdag, die heel verhelderd was. De groep was een mix van mensen met al ervaring en mensen die er nog moeste… alles lezen - 12-03-2020 09:56