Functionerings- en beoordelingsgesprekken voeren

Tijdsduur
Startdatum en plaats
Logo van Schouten & Nelissen
Opleiderscore: starstarstarstarstar_border 8,2 Schouten & Nelissen heeft een gemiddelde beoordeling van 8,2 (uit 65 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, startdatum, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

ROTTERDAM
2 okt. 2019 tot 30 okt. 2019
UTRECHT
13 dec. 2019 tot 10 jan. 2020
ZALTBOMMEL
10 mrt. 2020 tot 7 apr. 2020
UTRECHT
4 jun. 2020 tot 2 jul. 2020

Beschrijving

Resultaat

  • Je bereidt gesprekken goed voor en haalt er het maximale uit
  • Je voert de regie over het gesprek
  • Je kunt positieve en negatieve feedback geven en ontvangen
  • Je voelt je zekerder, ook in lastige situaties
  • Je bent in staat om écht contact te maken met je mensen  

Voor wie?

Je geeft leiding (of gaat dit binnenkort doen) en voert planning-, voortgangs- en beoordelingsgesprekken. Je wilt het beste uit je mensen halen en tegelijkertijd optimale resultaten voor het team en de organisatie boeken. Ook wil je graag goed voorbereid en zelfbewust deze gesprekken leiden en ervoor zorgen dat ze ook echt impact hebben.

Inhoud

Functioneringsgesprekken, planningsgesprekken, beoordelingsgesprekken: …

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen.  

Resultaat

  • Je bereidt gesprekken goed voor en haalt er het maximale uit
  • Je voert de regie over het gesprek
  • Je kunt positieve en negatieve feedback geven en ontvangen
  • Je voelt je zekerder, ook in lastige situaties
  • Je bent in staat om écht contact te maken met je mensen  

Voor wie?

Je geeft leiding (of gaat dit binnenkort doen) en voert planning-, voortgangs- en beoordelingsgesprekken. Je wilt het beste uit je mensen halen en tegelijkertijd optimale resultaten voor het team en de organisatie boeken. Ook wil je graag goed voorbereid en zelfbewust deze gesprekken leiden en ervoor zorgen dat ze ook echt impact hebben.

Inhoud

Functioneringsgesprekken, planningsgesprekken, beoordelingsgesprekken: ze horen bij je werk als leidinggevende. Soms voelen ze aan als verplichte nummers. En dat terwijl je met deze gesprekken bij uitstek je mensen kunt helpen om te groeien en resultaten te behalen. Deze praktische training geeft je alle handvatten die je nodig hebt om deze gesprekken goed voorbereid en vaardig te voeren.

De onderwerpen die aan bod komen zijn:

  • Het 'waarom' van deze gesprekken
  • Jouw invloed op de bedrijfsresultaten
  • Het planningsgesprek
  • Het functioneringsgesprek
  • Het beoordelingsgesprek
  • Complimenten maken en talenten benoemen
  • Lastige onderwerpen bespreekbaar maken
  • Omgaan met emoties

Blijf je ontwikkelen met New Heroes

Na afloop van je training ontvang je 6 maanden toegang tot het online platform New Heroes, waar je verder kunt werken aan je vaardigheden op het gebied van persoonlijke kracht, communicatie en leiderschap. Alles in jouw eigen tempo, waar en wanneer jij het wilt. Kijk op www.sn.nl/newheroes voor meer informatie.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen.  

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.