Individuele training en coaching

Tijdsduur
Trainer
Fiona Kloosterman
Logo van PintaPeople BV
Opleiderscore: starstarstarstarstar_half 9,3 PintaPeople BV heeft een gemiddelde beoordeling van 9,3 (uit 6 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, startdatum, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

Er zijn nog geen startdata bekend voor dit product.

PintaPeople BV biedt dit product standaard aan in de volgende regio's: Den Haag

Beschrijving

Alhoewel velen van ons mooie ambities hebben ten aanzien van werk en diepe verlangens hebben op privévlak, is het merendeel van de mensen langer bezig met het nadenken over de jaarlijkse vakantiebestemming dan over zichzelf. Gemiste kans! Wij helpen je je gedachten vorm te geven en richting te vinden.

Hoofdtrainer/coach van PintaPeople is eigenaar Fiona Kloosterman, senior coach en persoonlijk leiderschap expert. 

Voor iedereen

Onze coaching is er voor iedereen met een vraagstuk op het gebied van zelfsturing, iedereen die het verlangen heeft om leiding over leven of loopbaan te nemen. Van hoog tot laag in organisaties, breed in de samenleving spreken we mensen. Dat maakt ons werk ook juis…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Personal Coaching, Teamcoaching, Budgetcoach, Mental coach en Coaching in de zorg.

Alhoewel velen van ons mooie ambities hebben ten aanzien van werk en diepe verlangens hebben op privévlak, is het merendeel van de mensen langer bezig met het nadenken over de jaarlijkse vakantiebestemming dan over zichzelf. Gemiste kans! Wij helpen je je gedachten vorm te geven en richting te vinden.

Hoofdtrainer/coach van PintaPeople is eigenaar Fiona Kloosterman, senior coach en persoonlijk leiderschap expert. 

Voor iedereen

Onze coaching is er voor iedereen met een vraagstuk op het gebied van zelfsturing, iedereen die het verlangen heeft om leiding over leven of loopbaan te nemen. Van hoog tot laag in organisaties, breed in de samenleving spreken we mensen. Dat maakt ons werk ook juist zo mooi.

Basisprincipes

We werking in de coaching en training met de volgende basisprincipes:

 1. Weten (kennis opdoen)
 2. Voelen (je lijf geeft het namelijk haarfijn aan, leer ernaar te luisteren en te handelen)
 3. Verbinden (contact maken, wat vertel en wat vertel je niet, non-verbale communicatie)
 4. Spelen (aan de slag, actie, experimenteren, jezelf de vrijheid geven om te oefenen)
 5. Ontspannen (opladen, me-time, je eigen leertempo zoeken)

We gaan ervan uit dat je, als je bij ons komt, de wens hebt om te reflecteren op je eigen gedrag. Dat wat jij zelf kunt veranderen. Jij hebt de leiding over jouw traject. Welkom.

Coaching persoonlijk leiderschap

Eigenlijk is elke vraag weer uniek in zijn soort en heeft elke vraag ook onderliggende thema’s, maar om je een richting te geven zijn dit voorbeelden van veel geboekte sessies:

1. Sparren of spiegelen

Je hebt behoefte om gewoon eens met iemand te sparren of spiegelen. Dan zit je in dit gesprek goed. Kies voor het ‘spiegel’ gesprek als je even kort en krachtig eenmalig gespiegeld wil worden en ca 1,5 uur aan het werk wil met een bepaald thema. Deze gesprekken worden vooral geboekt voor mensen die vast zitten in een bepaald gedachte patroon, het gevoel hebben niet verder te komen en het nodig hebben daar even uit te worden geduwd. Bijvoorbeeld:

 1. Geluksspiegel: Wat is geluk voor jou? Voel je je gelukkig? Wat kan je eraan doen?
 2. Relatiespiegel: Je hebt een vraagstuk in een zakelijke of privé relatie en wil onderzoeken wat jij zelf kunt doen. Je relatie met je partner, gezin, gezin van herkomst of collega zullen we onderzoeken. Wat is jouw rol en wat kan jij zelf doen?
 3. Carrièrespiegel: Actief aan de slag met een carrièrevraagstuk.
 4. (ont..)Stress-spiegel: Stress te lijf, leve de ontspanning. Een gesprek spiegelen we je spanning in alle rust.
 5. Keuzespiegel: Keuzestress kan verlammen. 1 gesprek helpt je uit de groef.
 6. LinkedIn of Sollicitatie spiegel: Neem je laptop, cv, reclame uitingen (ondernemer) en evt. eerder gestuurde brieven (sollicitant) mee!

Elk ander gesprek over leiding nemen in je leven of loopbaan is natuurlijk ook mogelijk. Zo kan een spiegelgesprek ook gericht zijn op voelen, leren voelen. Wat je thema ook is, je lijf als signaalbron serieus nemen. Neem even contact op met je vraag.

Alle sessies zijn ook als online coachingssessie te reserveren tegen gereduceerd tarief.

2. Leiding over je leven 

 • Het gaat de laatste tijd (of misschien al veel langer) niet zoals je dat ooit voor ogen had: Stress, relaties, gezin, werk.. Andere dingen of personen vragen je aandacht. Je hebt het idee dat het leven je overkomt. Je wordt wellicht moe wakker. Je hebt geen zin meer in werk. Je voelt je in je gezin of relatie wellicht niet tot je recht komen. Voelt je wellicht zelfs eenzaam. Je hebt dingen geprobeerd te veranderen of communiceren maar nog steeds ben je niet écht gelukkig, succesvol of tevreden. Je wil graag dingen anders. Maar hoe?

3. Leiding over je loopbaan 

 • Wat wil je? Een traject om glashelder krijgen wat je nou eigenlijk wil in werk. Op de lange en korte termijn.  Tijdens dit traject ga je nieuwsgierig reflecteren, onderzoeken en netwerken.
 • Hoe ga je wat je wil bereiken? Je wil carrière-technisch van alles maar het lukt (nog) niet. Misschien omdat je wil ondernemen maar geen klanten kan vinden, of je baas je maar niet ziet staan bij een promotie, dat mooie project aan je neus voorbij gaat, je in vergaderingen je niet durft te presenteren.. Wat is bij je de reden dat het nog niet lukt? Dit traject gaan we onderzoeken en experimenteren met nieuw gedrag.
 • Personal branding. Je bent op zoek naar een manier om jezelf naar buiten te vertalen, in een vergadering, in een gesprek of op social media. Wat zeg je eigenlijk tegen wie? Hoe gebruik en de online social media kanalen?
  • Afhankelijk van je vraagstuk en thema 1-12 gesprekken van 1,5 uur.

We kunnen ook de tijd nemen

Voor mensen die graag langer op een rustiger tempo stil staan bij een vraagstuk of thema, bestaat er de mogelijkheid een halve of hele dag te reserveren. Daarmee krijg je wat langer de tijd om er echt in te duiken, te voelen, en/of te werken. Deze gesprekken vinden dan ook vaak plaats op locatie, als het weer het toelaat in een natuurlijke omgeving.

Vraag even naar de mogelijkheden.

Locatie

De uitvalsbasis van PintaPeople is kantoor Den Haag en voor de natuurcoaching-gesprekken park Clingendael of strand Scheveningen. Trainingen en lezingen vinden door heel Nederland en België plaats.

Wat vinden anderen?

 • Tanya: I’ve enjoyed a compact and valuable program with Fiona where we have focused on me and my personality. Trusted environment and positive atmosphere were a good basis for an open dialog. Fiona is also inspiring with her bravery and positivity. Now I’m subscribed to follow her LinkedIn account for tips and tricks and learn about her next steps and successes.
 • Jack: Ik heb een coachingstraject van 5 gesprekken gevolgd bij Fiona. Ik heb hierin Fiona ervaren als een hele fijne coach die me uitstekend geholpen heeft met mijn coachingsvraagstukken zowel op professioneel als privé vlak. Al meteen bij het eerste gesprek weet ze je in no-time op je gemak te stellen. Ook tijdens de vervolggesprekken weet Fiona een sfeer te creëren waarin je je op je gemak voelt en tot de beste resultaten kunt komen. Fiona reikt je een heel scala aan tools en hulpmiddelen aan om je stappen te laten maken in het beantwoorden van je coachingsvragen. Wat me persoonlijk aanspreekt is, dat de tips die je krijgt praktisch zijn zodat je die meteen kunt toepassen om te bekijken of ze voor jou werken. Last but not least we hebben veel gelachen in onze gesprekken, het contact was erg prettig. Ik kan een ieder die een goede coach zoekt die je verder kan helpen, Fiona van harte aanbevelen. Fiona nogmaals bedankt!
  PS. ik heb van haar ook de 1 daagse personal branding workshop gevolgd en dat is ook een aanrader

Marijke: Fiona weet je te bewegen nu eens concreet te omschrijven wat je echt wilt en daadwerkelijk stappen te zetten. De vertaling naar een flitsend online profiel en een beter zelfvertrouwen zijn het prachtige resultaat.

PINTAPEOPLE BV

(+31)6 54 60 7569
info@pintapeople.com
Surinamestraat 24
2585 GJ Den Haag

Training en coaching op gebied van persoonlijk leiderschap en personal branding & LinkedIn, zowel open training als in-company/maatwerk. We helpen je te weten wat je wil én we helpen je het daadwerkelijk te bereiken. Van diepgaand en intensief tot heel praktisch achter een laptop, onder één dak.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.
Fiona Kloosterman - Senior trainer / coach persoonlijk leiderschap en personal branding
Fiona Kloosterman
Senior trainer / coach persoonlijk leiderschap en personal branding
9,2

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Vraag nu gratis en vrijblijvend informatie aan:

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
We slaan je gegevens op, en delen ze met PintaPeople BV, om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen. Meer info vind je in ons privacybeleid.