Cursussen & Trainingen Persoonlijke Effectiviteit

Persoonlijke Effectiviteit trainingen

Wat leer je tijdens een training persoonlijk effectiviteit? Tijdens een training persoonlijke effectiviteit leer je efficiënter werken op een manier die bij jou past. Zo ben je weinig energie kwijt aan randzaken, zoals je mail wegwerken, en kun je focussen op de werkzaamheden die echt belangrijk zijn en waar je plezier uithaalt. De vaardigheden die je leert tijdens een cursus persoonlijke effectiviteit worden ook wel soft skills genoemd en zijn heel divers.

Wat is belangrijk bij persoonlijke effectiviteit?

De rode draad bij de meeste persoonlijke effectiviteit trainingen is dat je goed leert kijken naar je huidige capaciteiten. Zo krijg je helder in beeld welke vaardigheden en competenties je nog kunt ontwikkelen om persoonlijk en professioneel effectiever te werk te gaan. Dus ga eens bij jezelf na: welke taken stel je altijd uit, waar blokkeer je en wanneer voel je de energie wegvloeien uit je lijf? Daar valt de winst te halen.

Voor wie zijn de persoonlijke effectiviteit cursussen?

Iedereen heeft baat bij een cursus op het gebied van persoonlijke effectiviteit. Je bent namelijk nooit overal goed in. Misschien wil je leren hoe je meer uit je tijd haalt, of wil je beter leren communiceren. Het kan ook zijn dat je tegen problemen aanloopt zoals stress, verandering of onzekerheid. Dat is niet gek, iedereen krijgt hier mee te maken. Belangrijk is dat je je probleem gaat oplossen, want dan hou je energie over. Dat kan vaak al met een één- of tweedaagse training. En het mooie van een training persoonlijke effectiviteit, is dat je er altijd wat aan zult hebben, wat voor carrièreswitch je ook maakt.

Populaire trainingen op het gebied van persoonlijke effectiviteit

Assertiviteit trainingen

Voor veel mensen begint persoonlijke effectiviteit bij een training assertiviteit. TIjdens zo’n training wordt er gewerkt aan hoe je op een ontspannen manier je grenzen aan kunt geven. Aan de hand van gesprekstechnieken en oefeningen in conflicthantering leer je hoe je voor jezelf opkomt. Daarnaast ontwikkel je je zelfbeeld en je zelfvertrouwen.

Time management trainingen

Time management is misschien wel de bekendste van alle effectiviteits-trainingen. Er zijn veel verschillende Time management tools en technieken ontwikkeld, maar het belangrijkste wat je leert is planmatig werken en prioriteiten stellen. Deze vaardigheden zijn goud waard, in welk beroep je ook werkzaam bent.

Persoonlijke leiderschap

Zelfinzicht maakt persoonlijke groei mogelijk; dat is het idee van persoonlijk leiderschap. Tijdens een cursus persoonlijk leiderschap is het de bedoeling dat je jezelf beter leert kennen. Door je drijfveren, valkuilen en ontwikkelpunten te ontdekken zul je beter functioneren op werk. Ook voor als je een stap wil maken in je carrière is een cursus persoonlijk leiderschap aan te raden.

Effectief beïnvloeden

Als je er even bij stilstaat, kom je erachter dat je het de hele dag door doet: mensen overtuigen van je plannen, collega’s enthousiasmeren, draagvlak vinden voor je ideeën, procesverbeteringen doorvoeren, loonsverhoging vragen.. Bij een cursus Effectief beïnvloeden leer je hoe je je invloed op andere mensen vergroot zonder te forceren, of energie te verspillen.

Er zit helemaal niets voor mij tussen

Als er geen onderwerp is wat jij nodig hebt, kijk dan is naar onze vergelijkbare categorieën Management, Opleiding & Onderwijs of Communicatie. Je kunt ook altijd bellen met onze onafhankelijke leeradviseurs bij het maken van de juiste keuze. Je kunt onze leeradviseurs bereiken op het nummer 085 7440830.

Beste aanbieders in Persoonlijke Effectiviteit helpHieronder een overzicht van de beste opleiders binnen deze categorie voor dit jaar. De score is gebaseerd op ervaringen van deelnemers die dit jaar een product persoonlijke ontwikkeling hebben afgerond.

Categoriescore (2020)
1Time Management | Tijdwinst.com
star 9,1 (33 ervaringen)
2VAN OSS & PARTNERS
star 9,0 (22 ervaringen)
3UNLP
star 8,9 (20 ervaringen)
4Elffers Career Management
star 8,8 (22 ervaringen)

Recente ervaringen

starstarstarstarstar_half
Bickes
9
Grip - ONLINE TRAINING - het geheim van slim werken - time management

"Goede training! Super heldere opzet en zeer praktisch gebracht, je wordt aan de hand genomen om direct aan de slag te gaan. Ideaal voor iedereen die doelgerichter wil werken en wel een zetje kan gebruiken." - 03-04-2020 14:32

"Goede training! Super heldere opzet en zeer praktisch gebracht, je wordt aan de hand genomen om direct aan de slag te gaan. Ideaal voor iede… alles lezen - 03-04-2020 14:32

starstarstarstarstar_half
Pascal Spijkerman
9
MfN-basisopleiding Mediation

"Enorm positief over deze opleiding! Op compacte wijze de theorie verrijken met veel praktische oefeningen. Dit zorgt ervoor dat je continu bezig bent met oefenen, bijschaven en beter worden. En dit alles in een vertrouwenwekkende en informele sfeer met docenten die verschillende perspectieven inbrengen. Kortom, wat mij betreft een echte aanrader! " - 03-04-2020 13:21

"Enorm positief over deze opleiding! Op compacte wijze de theorie verrijken met veel praktische oefeningen. Dit zorgt ervoor dat je continu b… alles lezen - 03-04-2020 13:21

Norman Trams
starstarstarstarstar
Norman Trams
Chapter coach/manager
10
NLP Business Practitioner

"Ik kwam naar deze training om meer kennis over NLP op te doen. Ik kom uit deze training met meer kennis, maar ook inspiratie, inzichten, energie en vooral honger naar meer. Want dat is zeker zo, deze training smaakt naar meer. En dat is zeker ook te danken aan de geweldige inspirerende en persoonlijke aanpak van Shanna en Sandra, de twee trainers/begeleiders. Een aanrader voor iedereen die inzichten in zichzelf en in anderen wil krijgen en daarmee voor zichzelf barrieres wil doorbreken." - 03-04-2020 08:22

"Ik kwam naar deze training om meer kennis over NLP op te doen. Ik kom uit deze training met meer kennis, maar ook inspiratie, inzichten, ene… alles lezen - 03-04-2020 08:22

Norman! Bedankt voor je fijne reactie. Wat hebben we samen mooie dingen ontdekt, geleerd, gelachen en nieuwe patronen ontwikkeld. Bedankt dat je erbij was en ik kijk er naar uit om je in de NLP Master Practitioner weer tegen te komen.

- 03-04-2020 08:22