OVD Opleidingen

Adres:

GalileĂŻlaan 31
6716 BP Ede

Beschrijving

OVD Opleidingen richt zich met al haar opleidingen en trainingen op de ontwikkeling van medewerkers in de food en non-food retail, logistiek en levensmiddelenindustrie. Dit maakt ons dĂ© specialist als het gaat om het ontwikkelen, organiseren en uitvoeren van opleidings- en trainingsprogramma’s. Bij al deze activiteiten heeft OVD Opleidingen een duidelijk doel voor ogen: medewerkers op alle functie…

Lees de volledige beschrijving

OVD Opleidingen richt zich met al haar opleidingen en trainingen op de ontwikkeling van medewerkers in de food en non-food retail, logistiek en levensmiddelenindustrie. Dit maakt ons dé specialist als het gaat om het ontwikkelen, organiseren en uitvoeren van opleidings- en trainingsprogramma’s. Bij al deze activiteiten heeft OVD Opleidingen een duidelijk doel voor ogen: medewerkers op alle functieniveaus helpen hun prestaties te verbeteren en het rendement van de organisatie te verhogen. Met een positieve energie dragen we onze passie en onze inspiratie graag over en delen we onze kennis.

MBO-Opleidingenhuis
Wij bieden verkorte erkende opleidingen aan op mbo-niveau 2, 3 en 4. Deze opleidingen zijn volledig praktijk- en beroepsgericht en mbo-gecertificeerd. De food-variant van de retailopleidingen leidt ook op voor het CBL-diploma op het betreffende niveau. De mbo-opleidingen worden uitgevoerd in samenwerking met diverse ROC’s en SVO vakopleiding food, die ook de diplomerende instantie is.

Maatwerktraining en ontwikkeling
OVD Opleidingen richt zich in de volle breedte op het leren en ontwikkelen van uw medewerkers. Dat houdt onder meer in dat we managers en medewerkers trainen, coachen en adviseren in hun persoonlijke ontwikkeling. Investeren in ontwikkeling van medewerkers is investeren in de groei van de organisatie zodat u uw organisatiedoelstellingen kunt waarmaken. Wij maken de trainingen en trainingsprogramma’s op maat naar uw behoefte.

MBO+ opleidingen
Het OVD Opleidingenhuis wordt aan de bovenkant afgerond door de opleidingen Hoger Supermarktmanagement/ Hoger management voor de Retail.

Naast deze vaste opleidingsprogramma’s kunnen wij voor uw organisatie ook (filiaal)managementprogramma’s op hbo-niveau op maat maken, op basis van losse modules op het gebied van Persoonlijke Ontwikkeling, Strategisch management, Personeelsmanagement, Leidinggeven en Sturen op resultaat.

Incompany
OVD Opleidingen is specialist in het ontwikkelen, organiseren en uitvoeren van bedrijfsspecifieke maatwerk opleidingen en trainingen via incompany opleidingsprogramma’s. Wij bieden één aanspreekpunt voor het ontwikkelen, organiseren en uitvoeren van deze maatwerkactiviteiten. De programma’s worden verzorgd door ervaren en bevlogen docenten en trainers.

Missie

Mensen inspireren om tot zelfontplooiing te komen, dat is onze missie! Wij willen zin geven, waarde toevoegen, mensen en organisaties verbeteren en de wereld van retail, logistiek en food een beetje mooier maken. Dit realiseren wij door trainingstrajecten aan te bieden die passen bij uw wensen en behoeften.

“Mensen maken het verschil. U bepaalt hoe!”

Ervaring met OVD Opleidingen?

Heb je een training, opleiding of cursus gevolgd bij OVD Opleidingen? Help anderen en deel je ervaring op Springest!

Als dank doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Deel je ervaring

Deel je ervaring

Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Deel jouw ervaring

Producten (0)

OVD Opleidingen heeft momenteel geen gepubliceerde producten.

Springest helpt je groeien.

Springest is de site waar je alles vindt voor je persoonlijke ontwikkeling. Voor particulieren Ă©n organisaties. Lees ervaringen van andere deelnemers en overleg met onze adviseurs.

 • Alles waarvan je verder kunt leren

  Meer dan 52.000 cursussen, opleidingen, trainers, coaches, e-learning en incompany trainingen.
 • Hulp bij het zoeken en inschrijven

  Stel je opleidingsvraag, gebruik de keuzehulp of bel met een Springest adviseur.
 • Gratis informatie aanvragen

  Op je gemak vergelijken en met je collega's overleggen, meestal direct met PDF.
 • Ervaringen van deelnemers

  Ruim 95.000 onafhankelijke ervaringen helpen je kiezen voor de beste opleiders.
 • Ook voor leren in je organisatie

  Volumekorting, incompany training, social learning met collega's en altijd real-time inzicht.
 • Inschrijven met laagste prijsgarantie

  Klaar om te gaan leren? Schrijf je direct in, gratis annuleren is mogelijk!