NEMAS Middle Management

Type product
Logo van NHBO thuiscursus
Opleiderscore: starstarstarstar_halfstar_border 6,7 NHBO thuiscursus heeft een gemiddelde beoordeling van 6,7 (uit 36 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Beschrijving

Ambieer jij een functie in het middle management? Dan is deze opleiding NEMAS Middle Management van NHBO ideaal voor jou! Je wordt begeleid door een ervaren mnager terwijl jij op je

Het diploma NEMAS Middle Management is de eerste stap richting een succesvolle loopbaan als manager. Middels deze thuisstudie bereiden we je perfect voor op het examen NEMAS. Dit examen leg je niet bij ons af, maar bij de Associatie.

Ambieer jij een functie in het middle management? Dan is deze opleiding NEMAS Middle Management van NHBO ideaal voor jou! Je wordt begeleid door een ervaren Manager terwijl jij op je eigen tempo studeert. Wanneer je klaar bent kun je direct examen doen bij de Associatie. Je toekomst…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: NEMAS, Middle management, Managementvaardigheden, E-business Management en Change Management.

Ambieer jij een functie in het middle management? Dan is deze opleiding NEMAS Middle Management van NHBO ideaal voor jou! Je wordt begeleid door een ervaren mnager terwijl jij op je

Het diploma NEMAS Middle Management is de eerste stap richting een succesvolle loopbaan als manager. Middels deze thuisstudie bereiden we je perfect voor op het examen NEMAS. Dit examen leg je niet bij ons af, maar bij de Associatie.

Ambieer jij een functie in het middle management? Dan is deze opleiding NEMAS Middle Management van NHBO ideaal voor jou! Je wordt begeleid door een ervaren Manager terwijl jij op je eigen tempo studeert. Wanneer je klaar bent kun je direct examen doen bij de Associatie. Je toekomst begint nu, dus schrijf je direct in voor onze opleiding NEMAS Middle Management!

Vaardigheden:
Je hebt kennis van organisaties en ondernemingen
Je bezit uiteenlopende managementvaardigheden
Leiderschap uitoefenen

Cursusinhoud:
Maatschappij en organisaties
Bedrijfskolom, bedrijfstak en markten
Strategische planning
Ondernemingsplanning
Interne organisatie
Zeggenschap in organisaties
Leiderschap
Medezeggenschap
Middle-Management en Bedrijfsvoering
Communicatiebeleid
Personeelsmanagement
Financieel management
Marketingmanagement
Kwaliteitsmanagement
Productiemanagement
Logistiek en voorraadbeheer
Informatiemanagement

Je legt het examen af bij De Associatie om zo je erkend Nemas® Middle Management te behalen. Je registreert je op hun website en kan na registratie een examen inplannen op een locatie naar keuze. De kosten voor dit externe examen zijn niet bij het lesgeld inbegrepen.

Deze opleiding is een thuisstudie. Dat betekent dat je het lesmateriaal krijgt thuisgestuurd en hiermee op je eigen tempo aan de slag gaat. Je krijgt ook digitaal toegang tot jouw opleiding. Met vragen en gemaakte opdrachten kun je terecht bij jouw online persoonlijke docent. 

Frenck Verheijen

Toekomstmogelijkheden:
Werken als teamleider, coördinator, afdelingshoofd, projectleider, officemanager
Zelfstandig ondernemer
Doorgroeimogelijkheden naar managementfunctie

Je kunt deze opleiding volgen zonder vooropleiding. Ook voorkennis is niet nodig, we starten de lesstof vanaf de basis.

Business Management (Allround), Office Management (Allround), E-Marketing, Online Marketing (Allround), Praktisch Leidinggeven

Over NHBO Thuisstudie

NHBO Thuisstudie is een handelsnaam van Ondernemersschool B.V. We hebben als doel om jou als gemotiveerde student op een snelle en praktische manier een beroep te leren. Daarom leer je wat je in de praktijk daadwerkelijk nodig hebt, en krijg je begeleiding van iemand uit het vak. Daarna kun je met jouw diploma direct aan de slag. Of dat nu in loondienst is, of als zelfstandig ondernemer.

Wij zijn onderdeel van een internationale opleidingsgroep die klassikale opleidingen en thuisstudies aanbiedt in diverse Europese landen. Deze stevige en beproefde basis maakt ons als jong en groeiend bedrijf zo succesvol op de Nederlandse markt.

NHBO Thuisstudie wil voor jou het verschil maken. We helpen je op weg met het vinden van je droombaan, het boosten van je carrière of het starten als zzp’er. We vinden het dan ook belangrijk dat jouw opleidingstraject vlot verloopt. Wil je weten wat je van NHBO Thuisstudie kunt verwachten? Hieronder zie je wat ons, en daarmee ook jou als student, zo succesvol maakt.

1. Unieke Studiemethode

Praktisch is het kernwoord. Je wordt thuis of in de klas klaargestoomd voor je nieuwe carrière door je persoonlijke professionele docent die zelf werkzaam is in het vak. De lesstof is altijd van hoge kwaliteit, overzichtelijk en praktijkgericht.

2. All-In Prijzen

Voordelig en geen verrassingen achteraf. Voor het genoemde collegegeld ontvang je het lesmateriaal, een jaar lang begeleiding van je persoonlijke docent, toegang tot de online leeromgeving en deelname aan het examen.

3. Erkend Onderwijs

Je behaalt een waardevol diploma. NHBO Thuiscursus is ingeschreven bij het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO), in het bezit van het ISO-9001 certificaat, lid van de NRTO en aangesloten bij de Associatie voor Examinering. Zo is onze kwaliteit gewaarborgd.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
We slaan je gegevens op, en delen ze met NHBO thuiscursus, om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen. Meer info vind je in ons privacybeleid.