Marketing Basics

Tijdsduur
Startdatum en plaats
Logo van NHBO
Opleiderscore: starstarstar_borderstar_borderstar_border 4,2 NHBO heeft een gemiddelde beoordeling van 4,2 (uit 9 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, startdatum, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

Breda
17 mrt. 2020 tot 31 mrt. 2020
Toon rooster
event 17 maart 2020, 19:00-22:00, Tuesday
event 24 maart 2020, 19:00-22:00, Tuesday
event 31 maart 2020, 19:00-22:00, Tuesday
Amsterdam
9 apr. 2020 tot 23 apr. 2020
Toon rooster
event 9 april 2020, 18:00-21:00, Thursday
event 16 april 2020, 18:00-21:00, Thursday
event 23 april 2020, 18:00-21:00, Thursday
Amsterdam
3 sep. 2020 tot 17 sep. 2020
Toon rooster
event 3 september 2020, 18:00-21:00, Thursday
event 10 september 2020, 18:00-21:00, Thursday
event 17 september 2020, 18:00-21:00, Thursday

Beschrijving

Werken in marketing heeft zich de laatste jaren naar online verplaatst en de ontwikkelingen gaan snel. Geen probleem voor jou, jij hebt van nature de nieuwsgierigheid om nieuwe dingen

Wie plaatst pakkende content op de bedrijfswebsite denk je? Wie rust niet voordat de omzet is gestegen? Wie zorgt dat de juiste bezoekers op het product afkomen? Juist.. de marketeer!

Werken in marketing heeft zich de laatste jaren naar online verplaatst en de ontwikkelingen gaan snel. Geen probleem voor jou, jij hebt van nature de nieuwsgierigheid om nieuwe dingen uit te proberen. Daarnaast wil je graag jouw strategisch inzicht verder ontplooien. Dat kan allemaal tijdens de opleiding Marketing Basics waarin j…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Marketing, Marketing en Sales, Jouw Loopbaan, Loopbaanadvies en POP & Loopbaangesprekken.

Werken in marketing heeft zich de laatste jaren naar online verplaatst en de ontwikkelingen gaan snel. Geen probleem voor jou, jij hebt van nature de nieuwsgierigheid om nieuwe dingen

Wie plaatst pakkende content op de bedrijfswebsite denk je? Wie rust niet voordat de omzet is gestegen? Wie zorgt dat de juiste bezoekers op het product afkomen? Juist.. de marketeer!

Werken in marketing heeft zich de laatste jaren naar online verplaatst en de ontwikkelingen gaan snel. Geen probleem voor jou, jij hebt van nature de nieuwsgierigheid om nieuwe dingen uit te proberen. Daarnaast wil je graag jouw strategisch inzicht verder ontplooien. Dat kan allemaal tijdens de opleiding Marketing Basics waarin jij wordt klaargestoomd om als marketeer aan de slag te gaan.

Je leert de marketingmix 5P's op elkaar afstemmen, een concreet marketingplan maken en neemt de klant onder de loep. Schrijf je in en word die vooruitstrevende marketeer!

Vaardigheden:
De 5P's van de marketing kennen geen geheimen meer voor je
Weten hoe je klanten wint, behoudt en je omzet verhoogt
Doelgroepen segmenteren en je onderneming positioneren
Je kent de voordelen van een goede e-marktingcampagne
Je weet hoe je als zelfstandige aan de slag kan gaan

Cursusinhoud:
Je doelgroep bepalen & segmenteren
Klanten winnen en behouden
Je omzet zo snel mogelijk verhogen
De perfecte Marketingmix toepassen(de 5 P’s)
Je onderneming positioneren en een strategie ontwikkelen
Inleiding tot de wereld van online marketing

Tijdens de laatste les leg je een examen af. Dit bestaat uit een theorie examen waarin we jouw kennis toetsen en een praktijkopdracht zoals je tijdens de lessen hebt geoefend. Wanneer je minstens 60% scoort voor beide onderdelen, ben je geslaagd. Je ontvangt dan per post het diploma Marketing Basics. Je bent direct inzetbaar op de arbeidsmarkt of je kunt als zelfstandige starten.

De opleiding Marketing Basics bestaat uit 3 lessen. Elke les duurt 3 uur en valt wekelijks op dezelfde dag. In het overzicht met de startdata van de opleiding Marketing Basics vind je per lessenreeks alle lesdagen terug.

Toekomstmogelijkheden:
Als marketeer bij een organisatie gaan werken
Als freelance marketeer starten
Je eigen organisatie van goede online marketing voorzien

Je kunt deze opleiding volgen zonder vooropleiding. Ook voorkennis is niet nodig, we starten de lesstof vanaf de basis.

Copywriter, Marketing, Mobile Marketing, Social Media Marketing, Online Marketing (Allround), Facebook (Professioneel), Instagram (Professioneel), LinkedIn: Optimaliseer je (bedrijfs)profiel, Maak je eigen businessplan

NHBO – maak werk van je opleiding!

NHBO, waar staat dat eigenlijk voor? Het is de afkorting van Nederlandse Handels- en Beroepsonderwijsinstelling. En hiermee weet je ook precies wat wij willen bereiken: jou als gemotiveerde student op een snelle en praktische manier een beroep leren, zodat jij direct aan de slag kunt in je nieuwe werkveld! Of dat nu in loondienst is, of als zelfstandig ondernemer.

NHBO wil voor jou het verschil maken! We helpen je op weg met het vinden van je droombaan, het boosten van je carrière of het starten als zzp’er. We vinden het dan ook belangrijk dat jouw opleidingstraject vlot verloopt. Wil je weten wat je van NHBO kunt verwachten? Hieronder zie je wat ons, en daarmee ook jou als student, zo succesvol maakt!

  • Unieke studiemethode
    Praktisch is het kernwoord. Je wordt thuis of in de klas klaargestoomd voor je nieuwe carrière door je persoonlijke professionele docent die zelf werkzaam is in het vak. De lesstof is altijd van hoge kwaliteit, overzichtelijk en praktijkgericht. 
  • All-in prijzen
    Voordelig en geen verrassingen achteraf. Voor het genoemde collegegeld ontvang je het lesmateriaal, een jaar lang begeleiding van je persoonlijke docent, toegang tot de online leeromgeving en deelname aan het examen. Alleen eventueel praktijkmateriaal komt voor je eigen rekening.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.
  • Vraag informatie aan over deze workshop. Je ontvangt vanaf dan ook een seintje wanneer iemand een ervaring deelt. Handige manier om jezelf eraan te herinneren dat je wilt blijven leren!
  • Bekijk gerelateerde producten mét ervaringen: Marketing.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Vraag nu gratis en vrijblijvend informatie aan:

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
We slaan je gegevens op, en delen ze met NHBO, om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen. Meer info vind je in ons privacybeleid.