Werving en selectie

Niveau
Tijdsduur
Startdatum en plaats
Logo van MKB Cursus & Training
Opleiderscore: starstarstarstarstar_border 8,2 MKB Cursus & Training heeft een gemiddelde beoordeling van 8,2 (uit 2.151 ervaringen)
Beste opleider van Nederland

Winnaar Beste opleider van Nederland 2016: #3 in Financieel.

Lees meer over Beste Opleider 2018.

Tip: meer info over het programma, startdatum, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

Utrecht
17 dec. 2019
Toon rooster
event 17 december 2019, 10:00-16:00

Beschrijving

Medewerkers die stagneren of vastlopen in hun functie? Los dit op met een workshop Management van stagnerende medewerkers!

Je bent je ervan bewust dat de uittredingsleeftijd verder zal stijgen. Wanneer een medewerker te vroeg afhaakt, verliest hij of zij de veranderingsbereidheid en flexibiliteit. De kunst zit ‘m in het tijdig ontdekken van stagnatie, ook al is er volgens de persoon in kwestie niets aan de hand. Je wilt de resterende werkperiode natuurlijk tot een succes maken, voor jou, je bedrijf én je medewerker. Deze cursus vertelt je precies hoe je dat bewerkstelligt en wat je daar precies voor nodig hebt. In de cursus wordt geoefend met de GIDA-vragenlijst waarmee stagnatie vroegtijdig…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen.  

Medewerkers die stagneren of vastlopen in hun functie? Los dit op met een workshop Management van stagnerende medewerkers!

Je bent je ervan bewust dat de uittredingsleeftijd verder zal stijgen. Wanneer een medewerker te vroeg afhaakt, verliest hij of zij de veranderingsbereidheid en flexibiliteit. De kunst zit ‘m in het tijdig ontdekken van stagnatie, ook al is er volgens de persoon in kwestie niets aan de hand. Je wilt de resterende werkperiode natuurlijk tot een succes maken, voor jou, je bedrijf én je medewerker. Deze cursus vertelt je precies hoe je dat bewerkstelligt en wat je daar precies voor nodig hebt. In de cursus wordt geoefend met de GIDA-vragenlijst waarmee stagnatie vroegtijdig gesignaleerd wordt. Deze werkwijze kan de functioneringsgesprekken verdiepen, maar ook vervangen. De volgende onderwerpen komen aan de orde: wat is stagnatie in functioneren, signalen van stagnatie, de fit functie - persoon, de fit persoon - bedrijf, de fit persoon - toekomst bedrijf, oefenen met het opsporen van stagnatie in de eigen organisatie, werkbare oplossingen ontdekken voor de eigen bedrijfsontwikkeling. De workshop is bestemd voor ondernemers, leidinggevenden of personeelsmanagers, die een veranderende organisatie naar de toekomst gidsen. Leden van MKB-Nederland krijgen € 30,- korting (excl. BTW).

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen.  

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.