Offertes die scoren

Niveau
Tijdsduur
Startdatum en plaats
Logo van MKB Cursus & Training
Opleiderscore: starstarstarstarstar_border 8,2 MKB Cursus & Training heeft een gemiddelde beoordeling van 8,2 (uit 2.149 ervaringen)
Beste opleider van Nederland

Winnaar Beste opleider van Nederland 2016: #3 in Financieel.

Lees meer over Beste Opleider 2018.

Tip: meer info over het programma, startdatum, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

Son en Breugel (NB)
26 nov. 2019
Toon rooster
event 26 november 2019, 10:00-16:00
Utrecht
12 dec. 2019
Toon rooster
event 12 december 2019, 10:00-16:00

Beschrijving

Tijdens de training Offertes die scoren leer je hoe je na een goed verkoopgesprek je offerte zo kunt opstellen, dat deze met meer zekerheid tot een opdracht leidt.

Weet jij hoe je jouw voorstel kunt omzetten naar een offerte die wel scoort? En weet je hoe je daarmee de oplossing voor het probleem, of de behoefte van je klant, op een overtuigende manier kunt overbrengen? Het is namelijk zo dat, wanneer je hiertoe in staat bent, je de kans op succes vergroot. Tijdens deze training behandelen we alles wat met offertes, het taalgebruik en de indeling van de offerte te maken heeft. Interessant en nuttig! De volgende onderwerpen worden behandeld: de offerte in het commerciële proces, de voorbereid…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen.  

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Offertes schrijven, Time management, Resultaatgericht werken, Slimmer werken en Productiviteit.

Tijdens de training Offertes die scoren leer je hoe je na een goed verkoopgesprek je offerte zo kunt opstellen, dat deze met meer zekerheid tot een opdracht leidt.

Weet jij hoe je jouw voorstel kunt omzetten naar een offerte die wel scoort? En weet je hoe je daarmee de oplossing voor het probleem, of de behoefte van je klant, op een overtuigende manier kunt overbrengen? Het is namelijk zo dat, wanneer je hiertoe in staat bent, je de kans op succes vergroot. Tijdens deze training behandelen we alles wat met offertes, het taalgebruik en de indeling van de offerte te maken heeft. Interessant en nuttig! De volgende onderwerpen worden behandeld: de offerte in het commerciële proces, de voorbereiding, de inhoud en de indeling van de offerte, soorten offertes, overtuigend taalgebruik, afwerking van de offerte, de begeleidende brief en opvolging van de offerte. De training is bestemd voor ondernemers en medewerkers die offertes schrijven en hun vaardigheden willen verbeteren, zodat meer offertes zullen leiden tot concrete opdrachten. Leden van MKB-Nederland krijgen € 30,- korting (excl. BTW).

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen.  

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.