Klict B.V.

Klict B.V.

Adres:

De Geer 1a
4061 RP Ophemert

Beschrijving

KLICT is sinds lange tijd een toonaangevende opleider en adviseur in de werkvelden INFRA: SECT, COAX en Glasvezel, Lan bekabeling: Twisted pair en Glasvezel, ICT, Domotica en Smart Media, Veiligheid en Arbo: NEN, ISO en VCA. Binnen deze werkvelden is de techniek steeds in beweging en is een gedegen “up to date” kennis van techniek en toepassingen noodzakelijk.

Practica

KLICT beschikt over modern…

Lees de volledige beschrijving

KLICT is sinds lange tijd een toonaangevende opleider en adviseur in de werkvelden INFRA: SECT, COAX en Glasvezel, Lan bekabeling: Twisted pair en Glasvezel, ICT, Domotica en Smart Media, Veiligheid en Arbo: NEN, ISO en VCA. Binnen deze werkvelden is de techniek steeds in beweging en is een gedegen “up to date” kennis van techniek en toepassingen noodzakelijk.

Practica

KLICT beschikt over moderne practica actuele gereedschappen, apparatuur en meetinstrumenten en niet te vergeten middelen en producten die in de nieuwste netwerken worden ingezet. Vrijwel iedere vraag met betrekking tot toe te passen materialen, gereedschappen of instrumenten kan door KLICT ingevuld worden. Samen met u proberen we de middelen uit de praktijk te integreren in de practica. Op deze wijze zal de cursist optimaal worden voorbereid op de praktijk.

Mobiele oplossingen

Veel cursussen van KLICT kunnen verzorgd worden op locatie in een van onze “Mobile opleidingsunits”.

In de “mobiele opleidings units” staat het complete practicum voor u klaar samen met alle benodigde middelen zoals u dit in al onze practica gewend bent.U bespaart veel tijd en geld doordat uw medewerkers nauwelijks reistijd en reiskosten hebben. Daarbij neemt de kwaliteit van de cursus toe daar uw medewerkers ontspannen en uitgerust aan de cursus zullen deelnemen en volgens zeggen graag op tijd weer huiswaarts willen keren.

KLICT houdt zich bezig in diverse werkvelden. Deze zijn veelal technisch van oorsprong. Toch neemt ook de behoefte toe binnen bedrijven om een totaaloplossing op het gebied van opleidingen te ontvangen. Maatwerk, visie, functies oftewel een complete behoeftebepaling wordt steeds belangrijker bij onze klanten. Dit is dan ook een steeds belangrijker wordend takenpakket binnen KLICT.

Incompany en maatwerk

KLICT onderscheidt zich in de in-company cursussen en maatwerkcursussen met name door de hoogwaardige kennis van het vakgebied, met de toegevoegde waarde van een goed advies. Mocht u vooraf inzichtelijk willen hebben waar de behoefte ligt, het programma van een cursus niet volledig de opleidingsvraag dekken, of wilt u specifieke apparatuur, gereedschappen of montagemateriaal in de cursus opgenomen hebben, dan kan onze opleidingsadviseur samen met u deze behoefte en specificatie in kaart brengen en een aangepast programma samenstellen.

Het is ook mogelijk om een stap verder gaan, kennis maken, het KLICT. Wij willen voor u graag een verbindende toegevoegde schakel zijn, tussen de visie van het bedrijf en de werkvloer en dat is meer dan een kunstje leren. Het is meester zijn in wie je bent / wilt worden, onderdeel van het team zijn en daar volledig op afstemmen.

Naast het opleidingsniveau en de ervaring van medewerkers brengen wij de (latente) competenties in kaart die het leren van nieuwe technieken eenvoudiger, doelgerichter maakt. Op deze wijze is het mogelijk trainingstrajecten in te korten of te combineren en volledig af te stemmen op de behoefte t.a.v. de taak, de functie en de visie van het bedrijf. Het waarom wij doen wat wij doen, de sleutel tot echte betrokkenheid en motivatie, zelf verantwoordelijk willen zijn voor het resultaat.

Met dit communicatie model faciliteert KLICT samen met u een voorwaarde scheppende omgeving die logischer wijze leidt tot optimale performance en resultaten waar je blij van wordt.
Bij voldoende deelname is het mogelijk hiervoor ook persoonlijke opleidingstrajecten samen te stellen welke kunnen leiden tot persoonlijke certificering.

Ervaring met Klict B.V.?

Heb je een training, opleiding of cursus gevolgd bij Klict B.V.? Help anderen en deel je ervaring op Springest!

Als dank doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Deel je ervaring

Deel je ervaring

Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Producten (74)

Extra kenmerken

Springest helpt je groeien.

Springest is de site waar je alles vindt voor je persoonlijke ontwikkeling. Voor particulieren én organisaties. Lees ervaringen van andere deelnemers en overleg met onze adviseurs.

 • Alles waarvan je verder kunt leren

  Meer dan 46.000 cursussen, opleidingen, trainers, coaches, e-learning en incompany trainingen.
 • Hulp bij het zoeken en inschrijven

  Stel je opleidingsvraag, gebruik de keuzehulp of bel met een Springest adviseur.
 • Gratis informatie aanvragen

  Op je gemak vergelijken en met je collega's overleggen, meestal direct met PDF.
 • Ervaringen van deelnemers

  Ruim 91.000 onafhankelijke ervaringen helpen je kiezen voor de beste opleiders.
 • Ook voor leren in je organisatie

  Volumekorting, incompany training, social learning met collega's en altijd real-time inzicht.
 • Inschrijven met laagste prijsgarantie

  Klaar om te gaan leren? Schrijf je direct in, gratis annuleren is mogelijk!