Juridische Opleiding of Cursus

Juridische cursussen

Het volgen van een juridische opleiding brengt vele voordelen met zich mee, door het volgen van een opleiding ben je namelijk op de hoogte van de laatste ontwikkelingen die zich voordoen in het werkveld.

Door het volgen van een cursus, training of opleiding op juridisch gebied ben je namelijk in staat je te meten met de mensen die zich dagelijks bezighouden met rechten. Je leert de laatste technieken die zij toepassen in zaken die je in jouw toekomst als bijvoorbeeld advocaat of juridisch medewerker kunt gebruiken.

Op Springest kunt u tientallen cursussen, trainingen en opleidingen vinden op verschillende niveau's en van 1 of meerdere dagen.

Recente ervaringen

starstarstarstarstar
Maarten de Hoog
10
Eendaagse Training | Anti Agressie | Gemeenten

"Deze training kwam precies op het juiste moment. Onze Arbo-coordinator wees mij -als nieuwe medewerker- hierop.
Het is een hele praktische training met een acteur die geloofwaardig de verschillende situaties neerzet. Of ik er veel mee te maken heb weet ik nog niet maar het is een goede basis voor het veilig uitvoeren van mijn werk.
Ik kom veel bij inwoners thuis voor WMO-aanvragen, dus ik denk dat ik het wel goed kan gebruiken. Ik ben erg tevreden. Maarten de Hoog.
" - 26-05-2020 09:56

"Deze training kwam precies op het juiste moment. Onze Arbo-coordinator wees mij -als nieuwe medewerker- hierop. Het is een hele praktische … alles lezen - 26-05-2020 09:56

starstarstarstarstar
Dhr. Hurkmans
10
Privacy Officer 2.0

"Prima opleiding zeker ook voor kandidaten met een iets geringere juridisch achtergrond; was in mijn geval prima te volgen.

Prima locatie: goed aan te rijden of eventueel bereikbaar met OV. Goede luchtbehandeling in de opleidingsruimte.
" - 22-05-2020 15:18

"Prima opleiding zeker ook voor kandidaten met een iets geringere juridisch achtergrond; was in mijn geval prima te volgen. Prima locatie:… alles lezen - 22-05-2020 15:18

starstarstarstarstar
Wim Spaanders
Voorzitter Centrale Ondernemingsraad
10
OR Training: Wet op de Ondernemingsraden (WOR)

"De eerste dag van onze tweedaagse training zijn we aan de slag gegaan met de wetgeving. Veel or-leden zagen hier tegenop, maar dat bleek niet terecht. Het was een ontzettend leuke en actieve dag waarbij iedereen veel geleerd heeft. We kunnen door alle handige tips en trucs nu ook makkelijker de koppeling maken tussen de theorie uit de wet en onze eigen praktijk. " - 22-05-2020 10:45

"De eerste dag van onze tweedaagse training zijn we aan de slag gegaan met de wetgeving. Veel or-leden zagen hier tegenop, maar dat bleek nie… alles lezen - 22-05-2020 10:45