Belichaamd Leiderschap met mBIT

Niveau
Tijdsduur
Locatie
Op locatie
Startdatum en plaats
Logo van JBBX
Opleiderscore: starstarstarstarstar_half 9,3 JBBX heeft een gemiddelde beoordeling van 9,3 (uit 88 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

placeDen Haag
2 nov. 2020 tot 4 nov. 2020
Toon rooster
event 2 november 2020, 09:30-17:30, Den Haag, Dag 1
event 3 november 2020, 09:30-17:30, Den Haag, Dag 2
event 4 november 2020, 09:30-17:30, Den Haag, Dag 3

Beschrijving

In een snel veranderende tijd, waarin we steeds hebben te schakelen, wordt er veel van je gevraagd. Als leider van jezelf en anderen, is het belangrijk om steeds een effectieve balans te vinden: in jezelf en de mensen met wie je werkt. In deze driedaagse training die echt over jouzelf als mens en leider gaat, leer je je lijf te gebruiken als krachtbron en die nieuwe balans te vinden. Wil je weten hoe je de connectie met je hart en je lijf beter kunt maken? Hoe je effectiever kunt beslissen, energie creëren, impact kunt maken? mBIT (Multiple Brains Integration Techniques) helpt je daarbij. Een mooie aanvulling als je al iets met NLP hebt gedaan, maar ook zonder NLP-achtergrond is deze trainin…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Leiderschap, Strategisch management, Motiveren, Teambuilding en Operationeel management.

In een snel veranderende tijd, waarin we steeds hebben te schakelen, wordt er veel van je gevraagd. Als leider van jezelf en anderen, is het belangrijk om steeds een effectieve balans te vinden: in jezelf en de mensen met wie je werkt. In deze driedaagse training die echt over jouzelf als mens en leider gaat, leer je je lijf te gebruiken als krachtbron en die nieuwe balans te vinden. Wil je weten hoe je de connectie met je hart en je lijf beter kunt maken? Hoe je effectiever kunt beslissen, energie creëren, impact kunt maken? mBIT (Multiple Brains Integration Techniques) helpt je daarbij. Een mooie aanvulling als je al iets met NLP hebt gedaan, maar ook zonder NLP-achtergrond is deze training een waardevolle aanvulling op je persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Belichaamd leiderschap is een praktische training met een holistische aanpak waarin je je bewust wordt van hoe jij ruimte neemt, maar ook soms ontneemt. Hoe jij uit je vaste patronen kunt stappen zodat je weer vrijheid, energie en keuzes krijgt. Het biedt inzicht en tools om ‘op te ruimen’. Als het ware het zenuwstelsel en het cel-geheugen te resetten waardoor er weer openheid en groei mogelijk is.

Het gaat over lichaamsbewustzijn, emoties en gevoelens een plek geven, je meerdere breinen, het autonome zenuwstelsel, balans tussen hoofd en lijf, hechting & relaties en hoe zich dit je dagelijkse werk en leven beïnvloedt, de kracht van de ademhaling, immuniteit en weerstand, het effect van meditatie, lichaamswerk, werken met prikkels en energie en nog veel meer….dit alles met het doel om meer balans en energie te ervaren in je werk en je leven. Om je ontwikkeling in jouw professionele en persoonlijke leiderschap verder te ontwikkelen.

Aanvangsniveau: Werkzaam in een functie waarin leiderschapsvaardigheden van je gevraagd worden of werkzaam in een functie waarin je je persoonlijke en zakelijke leiderschap verder wilt ontwikkelen. Of als je op zoek bent naar meer balans in je werk, een betere verbinding wilt maken tussen lichaam en geest: om zo met meer energie en vanuit flow te werken en te leven.

 

Leerdoelen:

  • betere balans voor jezelf creëren
  • een sterke verbinding maken tussen hart en hoofd (en met de rest van je lijf)
  • Ervaren en leren je lichaamssignalen te vertrouwen en te gebruiken
  • Beter omgaan met de dingen in de omgeving die je uit je kracht halen
  • blokkades herkennen en oplossen die een belemmerende werking hebben op jouw ‘flow’
  • Meer energie hebben en weten hoe je die energie in jezelf kan creëren

Doelgroep: managers en professionals

Cursusopzet: 3-daagse klassikale training in Den Haag

Onderwerpen: balans - leiderschap - doorbreken van patronen- meerdere breinen - energie - intuïtie - verbinding tussen lichaam en geest

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Vraag nu gratis en vrijblijvend informatie aan:

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
We slaan je gegevens op, en delen ze met JBBX, om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen. Meer info vind je in ons privacybeleid.