Programming with C#

Niveau
Tijdsduur
Locatie
Op locatie
Startdatum en plaats
Logo van Info Support
Opleiderscore: starstarstarstar_halfstar_border 7,4 Info Support heeft een gemiddelde beoordeling van 7,4 (uit 10 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

placeUtrecht of Remote
8 feb. 2021 tot 12 feb. 2021
placeVeenendaal of Remote
29 mrt. 2021 tot 2 apr. 2021
placeUtrecht of Remote
12 apr. 2021 tot 16 apr. 2021
placeVeenendaal of Remote
21 jun. 2021 tot 25 jun. 2021

Beschrijving

Ontwikkel uw IT kennis en vaardigheden bij Info Support

Als u applicaties gaat bouwen met het .NET Framework, dan is het essentieel dat u ook kennis heeft van de belangrijkste .NET taal: C#. In deze training maakt u uitgebreid kennis met C#. Nagenoeg alle keywords en taalconcepten van C# komen in deze week uitvoerig aan bod. De training bestaat uit theorie, maar u krijgt ook uitgebreid de gelegenheid om zelf met de stof te oefenen. Bij deze oefeningen, en ook in de demo's gebruiken wij Visual Studio, zodat u ook goed om leert gaan met deze krachtige tool. Deze stevige training is bedoeld voor professionele ontwikkelaars die gedegen kennis van C# willen opdoen en al enige ervaring hebben met het programmeren in een andere programmeertaal. In deze …

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: C/C++, Programmeren (algemeen), Java, OO (Object Oriented) Programmeren en Informatica.

Ontwikkel uw IT kennis en vaardigheden bij Info Support

Als u applicaties gaat bouwen met het .NET Framework, dan is het essentieel dat u ook kennis heeft van de belangrijkste .NET taal: C#. In deze training maakt u uitgebreid kennis met C#. Nagenoeg alle keywords en taalconcepten van C# komen in deze week uitvoerig aan bod. De training bestaat uit theorie, maar u krijgt ook uitgebreid de gelegenheid om zelf met de stof te oefenen. Bij deze oefeningen, en ook in de demo's gebruiken wij Visual Studio, zodat u ook goed om leert gaan met deze krachtige tool. Deze stevige training is bedoeld voor professionele ontwikkelaars die gedegen kennis van C# willen opdoen en al enige ervaring hebben met het programmeren in een andere programmeertaal. In deze training komen onderwerpen voor het eerste examen (70-483) uit het "Microsoft Certified Solutions Associate (MCSA): Universal Windows Platform", "Microsoft Certified Solutions Associate (MCSA): Web Applications" en "Microsoft Certified Solution Developer (MCSD): App Builder" traject aan bod. Deze training bevat en gebruikt taalfeatures tot aan C# 7.0 en is bruikbaar met .Net Core.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.
  • Vraag informatie aan over deze cursus. Je ontvangt vanaf dan ook een seintje wanneer iemand een ervaring deelt. Handige manier om jezelf eraan te herinneren dat je wilt blijven leren!
  • Bekijk gerelateerde producten mét ervaringen: C/C++.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.