Bedrijfsproces Modelleren met BPMN 2.0

Niveau
Tijdsduur
Startdatum en plaats
Logo van Info Support
Opleiderscore: starstarstar_halfstar_borderstar_border 5,3 Info Support heeft een gemiddelde beoordeling van 5,3 (uit 3 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, startdatum, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

Utrecht
20 nov. 2019 tot 21 nov. 2019
Utrecht
19 mei. 2020 tot 20 mei. 2020

Beschrijving

Ontwikkel uw IT kennis en vaardigheden bij Info Support

Business Process Model and Notation (BPMN) is uitgegroeid tot dé standaard voor het modelleren van bedrijfsprocessen. BPMN stelt u in staat om de interne procedures en deelnemers van uw organisatie beter te begrijpen, inzicht te krijgen in zakelijke transacties met andere organisaties én er op een gestandaardiseerde manier over te communiceren. In deze training bespreken we de symbolen van BPMN 2.0 en hoe u deze het best kunt gebruiken. U zult BPMN-diagrammen ontwerpen met een van de volgende tools: Bizagi modeller, Bizagi Studio, MS Visio met itp Process Modeler, Sparx Systems Enterprise Architect, Bonitasoft Bonita Studio, Software AG Aris Express of Oracle JDeveloper. Tot slot ziet u hoe …

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen.  

Ontwikkel uw IT kennis en vaardigheden bij Info Support

Business Process Model and Notation (BPMN) is uitgegroeid tot dé standaard voor het modelleren van bedrijfsprocessen. BPMN stelt u in staat om de interne procedures en deelnemers van uw organisatie beter te begrijpen, inzicht te krijgen in zakelijke transacties met andere organisaties én er op een gestandaardiseerde manier over te communiceren. In deze training bespreken we de symbolen van BPMN 2.0 en hoe u deze het best kunt gebruiken. U zult BPMN-diagrammen ontwerpen met een van de volgende tools: Bizagi modeller, Bizagi Studio, MS Visio met itp Process Modeler, Sparx Systems Enterprise Architect, Bonitasoft Bonita Studio, Software AG Aris Express of Oracle JDeveloper. Tot slot ziet u hoe vanuit BPMN 2.0 diagrammen met Oracle BPM Suite 11g code wordt gegenereerd voor de uitvoering van processen. Na deze training zult u beter in staat zijn tegemoet te komen aan de toenemende eisen in bedrijfsprocesmodellering, kunt u bedrijfsmodellen opstellen met BPNM 2.0.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen.  

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
infoEr is een telefoonnummer vereist om deze informatieaanvraag in behandeling te nemen. (optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.