Bedrijfsarchitectuur voor IT-Professionals

Niveau
Tijdsduur
Startdatum en plaats
Logo van Info Support
Opleiderscore: starstarstar_halfstar_borderstar_border 5,3 Info Support heeft een gemiddelde beoordeling van 5,3 (uit 3 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, startdatum, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

Utrecht
3 okt. 2019 tot 6 dec. 2019
Utrecht
2 apr. 2020 tot 5 jun. 2020

Beschrijving

Ontwikkel uw IT kennis en vaardigheden bij Info Support

Als IT-Professional heeft u te maken met een complexe omgeving: u hebt contact met vertegenwoordigers van ‘de business’, met bedrijfsarchitecten, met leveranciers, met informatie- en programmamanagers. Ieder spreekt zijn eigen taal. De verbinding tussen deze invalshoeken ligt in de bedrijfsarchitectuur. Door middel van heldere modellen en afspraken over de inrichting van het totale applicatielandschap wordt de complexiteit transparant. In feite komt dit erop neer dat de gewenste inrichting van de informatiehuishouding gestalte moet krijgen. Novius Adviesgroep voor Organisatie en Informatie heeft 20 jaar ervaring met het verbinden van business en IT. Dit heeft onder meer geleid tot het ontwik…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

"Is het voor iedereen toegankelijk of zijn er bepaalde vereisten die op voorhand verwacht worden?"

Gevraagd door Salman Guldemond - 02-11-2017 16:52
Salman Guldemond
Beantwoord door Salman Guldemond (Springest adviseur)

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: ICT Algemeen, Management Algemeen, Business intelligence, Netwerken (IT) en IT Architectuur.

Ontwikkel uw IT kennis en vaardigheden bij Info Support

Als IT-Professional heeft u te maken met een complexe omgeving: u hebt contact met vertegenwoordigers van ‘de business’, met bedrijfsarchitecten, met leveranciers, met informatie- en programmamanagers. Ieder spreekt zijn eigen taal. De verbinding tussen deze invalshoeken ligt in de bedrijfsarchitectuur. Door middel van heldere modellen en afspraken over de inrichting van het totale applicatielandschap wordt de complexiteit transparant. In feite komt dit erop neer dat de gewenste inrichting van de informatiehuishouding gestalte moet krijgen. Novius Adviesgroep voor Organisatie en Informatie heeft 20 jaar ervaring met het verbinden van business en IT. Dit heeft onder meer geleid tot het ontwikkelen van een uiterst succesvolle aanpak van het opstellen van een bedrijfsarchitectuur. Zo stond Novius aan de basis van de Nederlandse Overheid Referentie Architectuur (NORA) en hielp veel gerenommeerde ondernemingen aan een bloeiende architectuurpraktijk. Info Support en Novius bundelen hun kennis en ervaring in een opleiding voor IT-Professionals: Bedrijfsarchitectuur voor IT-Professionals (BALD). In deze zesdaagse opleiding leert u de belangrijkste kneepjes van bedrijfs- en informatiearchitectuur. Hiermee versterkt uw positie als IT-Professional en legt u een basis voor een volgende stap in uw loopbaan. In deze opleiding maken we gebruik van het boek “Bedrijfsarchitectuur, werken aan een samenhangende bedrijfsinrichting” van Guido Bayens en Hans Tönissen. Hierin staat het Novius Architectuur Raamwerk centraal en worden relaties gelegd met TOGAF, Archimate en DyA. Een scala van onderwerpen komt samenhangend aan de orde, zoals: multichannel dienstverlening, ketensamenwerking, social media, bedrijfsfuncties en bedrijfsprocessen, SOA, applicaties en infrastructuur. De opleiding wordt gegeven door ervaren architecten van Novius en Info Support, waardoor ook best practices een belangrijke rol zullen spelen. Oefeningen tijdens de training en huiswerkopdrachten tussen de lesdagen door zorgen voor een afwisselende en effectieve manier van leren. Bij deelname aan deze training met een Info Support Master Key Card zullen extra dagen in rekening worden gebracht. Bel of mail Info Support voor meer informatie. De datum die genoemd wordt is de startdatum van de training, door op 'inschrijven' te klikken worden ook de andere trainingsdagen zichtbaar.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

   

"Is het voor iedereen toegankelijk of zijn er bepaalde vereisten die op voorhand verwacht worden?"

Gevraagd door Salman Guldemond - 02-11-2017 16:52
Salman Guldemond
Beantwoord door Salman Guldemond (Springest adviseur)

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
infoEr is een telefoonnummer vereist om deze informatieaanvraag in behandeling te nemen. (optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.