Enterprise en Solution Architectuur

Type product
Tijdsduur
Logo van Info Support
Opleiderscore: starstarstarstar_halfstar_border 6,8 Info Support heeft een gemiddelde beoordeling van 6,8 (uit 6 ervaringen)

Tip: incompany training nodig? Vraag een offerte aan bij meerdere aanbieders!

Beschrijving

Ontwikkel uw IT kennis en vaardigheden bij Info Support

Deze (Engelstalige) training helpt u in het beter begrijpen van de architectuur rollen, gaande van de strategische rol van Enterprise Architect, over de meer tactische rol van Solution Architect, tot de lagere abstractie niveaus van Software en Technische Architect. Op elk architectuur niveau biedt de training overzichtskennis en dit over alle architectuur domeinen heen, gaande van bedrijf, naar informatie en applicatie tot infrastructuur architectuur. We adviseren om tussen trainingsdagen tijd vrij te houden voor huiswerk. Bij deelname aan deze training met een Info Support Master Key Card zal een extra bedrag in rekening worden gebracht voor het examen. Bel of mail Info Support voor meer i…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Enterprise Architect, Business intelligence, Enterprise Architectuur, TOGAF en Businessarchitectuur.

Ontwikkel uw IT kennis en vaardigheden bij Info Support

Deze (Engelstalige) training helpt u in het beter begrijpen van de architectuur rollen, gaande van de strategische rol van Enterprise Architect, over de meer tactische rol van Solution Architect, tot de lagere abstractie niveaus van Software en Technische Architect. Op elk architectuur niveau biedt de training overzichtskennis en dit over alle architectuur domeinen heen, gaande van bedrijf, naar informatie en applicatie tot infrastructuur architectuur. We adviseren om tussen trainingsdagen tijd vrij te houden voor huiswerk. Bij deelname aan deze training met een Info Support Master Key Card zal een extra bedrag in rekening worden gebracht voor het examen. Bel of mail Info Support voor meer informatie.
Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.