Data Science

Niveau
Tijdsduur
Logo van HanzePro, Hanzehogeschool Groningen
Opleiderscore: starstarstarstarstar_half 8,8 HanzePro, Hanzehogeschool Groningen heeft een gemiddelde beoordeling van 8,8 (uit 6 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

Er zijn nog geen startdata bekend voor dit product.

HanzePro, Hanzehogeschool Groningen biedt haar producten standaard aan in de volgende regio's: Assen, Groningen, Zwolle

Beschrijving

Competenties zijn een samenspel tussen vaardigheden en kennis. Voor het vergroten van uw competenties kunt u terecht bij HanzePro, Hanzehogeschool Groningen.

Uitgebreid

Doel

De term Big Data is niet meer weg te denken uit de hedendaagse maatschappij. Organisaties krijgen steeds meer data tot hun beschikking. Denk hierbij aan klantinformatie, informatie over de operationele werkzaamheden en informatie vanuit externe bronnen. De vraag is natuurlijk: Wat kunnen organisaties met deze informatie? Waar de ICT-infrastructuur en -applicaties het verzamelen van grote hoeveelheden data mogelijk maken is het juist de data scientist die dit kan omzetten naar waardevolle informatie en zo een belangrijke bijdrage levert aan de doelstellingen van de organisatie. Data Science is een nieuw vakgebied en de vraag naar professionals die zich hier raad mee weten za…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Data Science, Python, Big Data, Data analyse en R Programmeren.

Competenties zijn een samenspel tussen vaardigheden en kennis. Voor het vergroten van uw competenties kunt u terecht bij HanzePro, Hanzehogeschool Groningen.

Uitgebreid

Doel

De term Big Data is niet meer weg te denken uit de hedendaagse maatschappij. Organisaties krijgen steeds meer data tot hun beschikking. Denk hierbij aan klantinformatie, informatie over de operationele werkzaamheden en informatie vanuit externe bronnen. De vraag is natuurlijk: Wat kunnen organisaties met deze informatie? Waar de ICT-infrastructuur en -applicaties het verzamelen van grote hoeveelheden data mogelijk maken is het juist de data scientist die dit kan omzetten naar waardevolle informatie en zo een belangrijke bijdrage levert aan de doelstellingen van de organisatie. Data Science is een nieuw vakgebied en de vraag naar professionals die zich hier raad mee weten zal de komende jaren sterk toenemen. Het is daarmee absoluut een van de beroepen van de toekomst.

Inhoud

De opleiding Data Science is een uitgelezen kans voor professionals om opgeleid te worden tot data scientist. De vakken uit deze unieke en technische opleiding worden verzorgd door docenten van de Hanzehogeschool en Rijksuniversiteit Groningen, alsmede aangevuld en versterkt door experts van andere kennisinstellingen/bedrijven.


Programma

Om het vakgebied echt eigen te maken word je middels hoor-, werken gastcolleges al het nodige over de verschillende facetten van Data Science bijgebracht. Naast databases, statistiek en programmeren worden ook de juridische en ethische aspecten die van belang zijn behandeld. Het programma is flexibel opgebouwd zodat je ook kunt gaan voor een keuzevariant van het programma die beter bij je ambities en ervaring past.

Trainers

Talko Dijkhuis, MSc, werkzaam bij de Hanzehogeschool Groningen en is hoofddocent van de opleiding Data Science.

Doelgroep

De opleiding Data Science is speciaal ontwikkeld voor professionals.

Instroomniveau

Om de opleiding succesvol af te sluiten wordt van je als deelnemer een bepaald kennisniveau verwacht. Voor de gehele opleiding gelden de volgende toelatingseisen:

  • Afgeronde HBO/WO opleiding
  • Basiskennis wiskunde en statistiek
  • Basiskennis databases
  • Basiskennis ICT-systemen

Startdata

16-09-2019

Tijden

9.00 – 17.00 uur

Duur

28 dagen/ 9 maanden

Tijdsinvestering

8 uur per week

Prijs

€8.450,- (vrij van BTW/ inclusief literatuur en catering)

Locatie

Hanzehogeschool Groningen, Meerwold, Laan Corpus den Hoorn 300

Vervolg of verdieping

Het programma is flexibel opgebouwd. Wanneer je geen ervaring hebt met data analyse / business intelligence en data scientist wilt worden, dan volg je de gehele opleiding. Wij bieden echter twee keuzevarianten die mogelijk beter bij je ambities en ervaring passen.

Keuzevariant 1 (Data Analyse): €4.550,-
Heb je geen ervaring met data analyse / business intelligence en wil je alleen hier op toeleggen, dan is het mogelijk om alleen module 1 t/m 5 te volgen.
Keuzevariant 2 (Data Science) €5.450,-
Heb je al ervaring met data analyse (bijvoorbeeld als business intelligence specialist) en wil je jezelf verdiepen in data science, dan is het mogelijk de eerste 3 modules over te slaan (je volgt module 4 t/m 9).

Bijzonderheden

De opleiding Data Science wordt aangeboden via IT Academy-Nederland, onderdeel van de Hanzehogeschool Groningen. Meer informatie en aanmelden via: https://www.itacademy.nl/opleidingen/data-science

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Vraag nu gratis en vrijblijvend informatie aan:

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
We slaan je gegevens op, en delen ze met HanzePro, Hanzehogeschool Groningen, om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen. Meer info vind je in ons privacybeleid.