Functioneringsgesprekken voeren

Niveau
Tijdsduur
Startdatum en plaats
Logo van Feedback Training & Consulting
Opleiderscore: starstarstarstarstar_half 8,6 Feedback Training & Consulting heeft een gemiddelde beoordeling van 8,6 (uit 86 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, startdatum, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

8
Gemiddeld cijfer voor Functioneringsgesprekken voeren
Gebaseerd op 2 ervaringen Lees alle ervaringenchevron_right
starstarstarstarstar_border
Noor Vorstermans
8
Functioneringsgesprekken voeren

"Ik heb ontzettend veel geleerd tijdens deze twee traningsdagen. De training was volledig aangepast aan mijn wensen / leervragen. Doordat deze zo goed aansloot bij mijn vragen is het geleerde tijdens deze traning bruikbaar in de praktijk waardoor de training meer effect heeft." - 14-05-2019 00:00

"Ik heb ontzettend veel geleerd tijdens deze twee traningsdagen. De training was volledig aangepast aan mijn wensen / leervragen. Doordat dez… alles lezen - 14-05-2019 00:00

Startdata en plaatsen

3511 PD, Utrecht
26 nov. 2019 tot 27 nov. 2019

Beschrijving

Leer hoe je functioneringsgesprekken voert. Kom samen met je medewerkers tot betere prestaties. Leer hoe je met het functioneringsgesprek de communicatie en het functioneren van je medewerkers verbetert.

Onderwerpen

  • De verschillen tussen een beoordelingsgesprek en een functioneringsgesprek.
  • Waarom je functioneringsgesprekken voert.
  • Frequentie.
  • Deelnemers van het gesprek.
  • Beoordelingssystemen en de rol van het functioneringsgesprek.
  • Beoordelingscriteria.
  • Doelstellingen formuleren.
  • Ruimte geven voor feedback.
  • Weerstand verminderen.
  • Gesprekstechnieken.
  • Beinvloedingsstijlen.
  • Voorbereiding.
  • Afronden van het functioneringsgesprek.
  • Vastleggen van de gemaakte afspraken.
  • Beoordeling…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen.  

Leer hoe je functioneringsgesprekken voert. Kom samen met je medewerkers tot betere prestaties. Leer hoe je met het functioneringsgesprek de communicatie en het functioneren van je medewerkers verbetert.

Onderwerpen

  • De verschillen tussen een beoordelingsgesprek en een functioneringsgesprek.
  • Waarom je functioneringsgesprekken voert.
  • Frequentie.
  • Deelnemers van het gesprek.
  • Beoordelingssystemen en de rol van het functioneringsgesprek.
  • Beoordelingscriteria.
  • Doelstellingen formuleren.
  • Ruimte geven voor feedback.
  • Weerstand verminderen.
  • Gesprekstechnieken.
  • Beinvloedingsstijlen.
  • Voorbereiding.
  • Afronden van het functioneringsgesprek.
  • Vastleggen van de gemaakte afspraken.
  • Beoordelingsfouten voorkomen.
  • Omgaan met lastige situaties.
  • Fuctioneringsgesprekken opvolgen.

Verankering

Tijdens de training ontvang je een handboek met daarin alle theorie en een handige checklist die je in de dagelijkse praktijk kunt gebruiken.

Doelgroep

Leidinggevenden en ondernemers die beoordelings- en functioneringsgesprekken gaan voeren of die zich hier verder in willen bekwamen. 

Investering

Voor deze tweedaagse open inschrijvingstraining Beoordelings- en functioneringsgesprekken voeren investeer je € 990,-. Dit bedrag is exclusief BTW, inclusief telefonische intake, materiaalkosten, certificaat van deelname en verzorging.

8
Gemiddeld cijfer voor Functioneringsgesprekken voeren
Gebaseerd op 2 ervaringen
starstarstarstarstar_border
Noor Vorstermans
8
Functioneringsgesprekken voeren

"Ik heb ontzettend veel geleerd tijdens deze twee traningsdagen. De training was volledig aangepast aan mijn wensen / leervragen. Doordat deze zo goed aansloot bij mijn vragen is het geleerde tijdens deze traning bruikbaar in de praktijk waardoor de training meer effect heeft." - 14-05-2019 00:00

"Ik heb ontzettend veel geleerd tijdens deze twee traningsdagen. De training was volledig aangepast aan mijn wensen / leervragen. Doordat dez… alles lezen - 14-05-2019 00:00

starstarstarstarstar_border
Noor Vorstermans
Manager Logistiek
8
Functioneringsgesprekken voeren

"Twee onzettend leuk en leerzame trainingsdagen gehad. Doordat ik de enige cusist was kon de training volledig aangesloten worden op mijn specifieke wensen, wat ten goede komt van de inhoud van de training. Trainer kwam heel deskundig over en paste de training volledig aan. Locatie was prachtig. " - 02-05-2019 10:02

"Twee onzettend leuk en leerzame trainingsdagen gehad. Doordat ik de enige cusist was kon de training volledig aangesloten worden op mijn spe… alles lezen - 02-05-2019 10:02

Er zijn nog geen veelgestelde vragen.  

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.