Combi-opleiding Trainer/Coach

Niveau
Tijdsduur
Logo van De Academie voor Innovatief Trainen
Opleiderscore: starstarstarstarstar_half 8,9 De Academie voor Innovatief Trainen heeft een gemiddelde beoordeling van 8,9 (uit 195 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, startdatum, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

9,5
Gemiddeld cijfer voor Combi-opleiding Trainer/Coach
Gebaseerd op 8 ervaringen Lees alle ervaringenchevron_right
starstarstarstarstar
Gerben Baatenburg
10
Combi-opleiding Trainer/Coach

"Hele mooie lessen geleerd op een hele mooie plek met hele fijne mensen. Alles zit erin: theorie met veel praktijk, veel interactie met trainers en deelnemers. Ik ben echt met meer eigenwaarde en zelfvertrouwen hier weggegaan!" - 24-04-2018 08:31

"Hele mooie lessen geleerd op een hele mooie plek met hele fijne mensen. Alles zit erin: theorie met veel praktijk, veel interactie met train… alles lezen - 24-04-2018 08:31

Startdata en plaatsen

Er zijn nog geen startdata bekend voor dit product.

Beschrijving

De Combi-opleiding bestaat uit 3 professionele opleidingen. Je volgt de opleiding tot Professioneel Trainer, Professioneel Coach en Creatief Denktrainer (ook is het op aanvraag mogelijk als 3e opleiding de Transformatieopleiding te volgen).

Het voordeel van deze intensieve opleiding is, dat je in heel korte tijd omgeschoold wordt en een heel nieuw vak leert. Je doet aan het eind van deze opleiding 3 eindexamens, één als trainer, één als coach en één als Creatief Denktrainer. En je ontvangt 3 erkende diploma’s. Na je eindexamens is het nog een jaar lang mogelijk om gebruik te maken van “Coaching on the Job”.

In de Combi-opleiding worden in totaal 22 lesdagen aangeboden (138 lesuren): 2 Basi…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen.  

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Train de trainer, Coaching, Co-actief coachen, Trainersvaardigheden en Didactische vaardigheden.

De Combi-opleiding bestaat uit 3 professionele opleidingen. Je volgt de opleiding tot Professioneel Trainer, Professioneel Coach en Creatief Denktrainer (ook is het op aanvraag mogelijk als 3e opleiding de Transformatieopleiding te volgen).

Het voordeel van deze intensieve opleiding is, dat je in heel korte tijd omgeschoold wordt en een heel nieuw vak leert. Je doet aan het eind van deze opleiding 3 eindexamens, één als trainer, één als coach en één als Creatief Denktrainer. En je ontvangt 3 erkende diploma’s. Na je eindexamens is het nog een jaar lang mogelijk om gebruik te maken van “Coaching on the Job”.

In de Combi-opleiding worden in totaal 22 lesdagen aangeboden (138 lesuren): 2 Basisdagen, 15 modules (waaronder 4 dgn. Marrakech) en 3 opleidingsdagen. Om een erkend diploma te krijgen als Creatief Denktrainer moet je alle 5 Creatief Denk-modules en examendag volgen. Van de overige 9 modules moet je er in ieder geval 6 volgen voor een erkend diploma van trainer en van coach. 


Combi-opleiding Trainer/Coach 

2 Basisdagen

De opleiding start met 2 Basisdagen. Tijdens deze dagen besteden we aandacht aan je persoonlijke competentieprofiel, aan je visie, aan je missie en aan je doelen. Verder gaan we aan de slag met basisvaardigheden van trainen en coachen: hoe zet je mensen in beweging, hoe maak je een training interactief, hoe bouw je een sessie op, hoe ga je om met weerstand tijdens veranderingsprocessen en welke nieuwe interactieve werkvormen kun je daarbij gebruiken? Hoe ontwikkel je een eigen stijl van trainen en coachen en wat is innovatief trainen?

Met behulp van een actieve, levende hersentest ontdek je waar je hersendominantie ligt en wat dit zegt over je kwaliteit als trainer en coach. Je krijgt in deze dagen zicht op hoe je je eigen kwaliteiten als trainer en coach maximaal kan benutten.

Modules Combi-opleiding

Hieronder kan je alle informatie vinden over de modules die wij in het kader van deze Combi-opleiding aanbieden. 

 1. Intuïtief Trainen/Coachen (do 3 oktober) 
  Het is in deze tijd steeds belangrijker dat je gebruik leert maken van je intuïtie. In deze module leer je hoe je meer en meer kan luisteren naar je gevoel, hoe je je eigen intuïtie meer kan ontwikkelen en hoe je  je intuïtieve vermogens van een ander kan aanwakkeren.

  Intuïtief Trainen/Coachen is een vorm van begeleiding waarbij het intuïtieve vermogen van de mens ruimte krijgt om samen te werken met het praktische en verstandelijke. Bij Intuïtief Trainen/Coachen leer je spelenderwijs gebruik te maken van je intuïtieve vermogens. De één heeft hier meer aanleg voor dan de ander, maar als je intuïtie en aanvoelend vermogen sterk ontwikkeld is, kan dit je veel opleveren. Je leert in deze vorm van trainen werken met visualisatie en beelden. Niet iedereen is in staat om zijn gevoelens en gedachten goed onder woorden te brengen. Daarom zijn intuïtieve  werkvormen zeer geschikt om bij deze vorm van training in te zetten. We werken met beelden, vormen, kleuren, foto’s, film, muziek e.d. om innerlijke beelden tot uitdrukking te brengen.

 2. Inspirerend Trainen/Coachen (vr 4 oktober)
  Voor een trainer en coach is het belangrijk om ook een stukje inspiratie mee te geven. Inspiratie is voeding voor de geest en vormt vaak de eerste zaadjes om mensen in beweging te krijgen. In deze module leer je hoe je mensen kunt inspireren, kunt motiveren, kunt enthousiasmeren en in beweging kunt zetten. Je maakt hierbij gebruik van verhalen, beelden, metaforen.

  Ook maken we in deze module gebruik van Creatieregie en de Future Focus Field methode, waarmee je samen met degenen die je traint nieuwe toekomstbeelden kunt creëren. Met behulp van inspirerende werkvormen worden nieuwe ideeën, idealen en wegen ontdekt, waardoor de geest gevoed en gemotiveerd kan worden in een bepaalde richting. 

 3. Transformerend Trainen/Coachen (za 5 oktober)
  Fundamentele transformatie is een verandering van binnenuit, waardoor een vernieuwde visie en beleving gaan ontstaan. Bij transformatie gaat het erom dat denken, voelen en handelen op één lijn gebracht worden, zodat er een verandering van binnenuit kan ontstaan. Een verandering die onomkeerbaar is.

  In deze module leer je wat transformerend trainen en coachen inhoudt, wat tijdslijnen zijn en transformatiepunten en leer hoe je wezenlijk een bijdrage kunt gaan leveren aan de transformatie van jezelf en van anderen.

 4. Transformerend Trainen/Coachen (verdiepingsmodule) (zo 6 oktober)
  Dit is een verdieping van de eerste transformatie module van 5 oktober en kan daarom alleen gevolgd worden als die eerste module ook gevolgd is.
 5. Creatief Trainen/Coachen (do 10 oktober)
  In deze module Creatief Denken leer je hoe je als trainer of coach interactieve, creatieve media kunt integreren binnen trainingen. Er wordt gewerkt met verschillende creatieve werkvormen zoals bijv. beelddenken, kunst, kleuren, schilderen, tekenen, muziek, film, fotografie, theater, koken en andere creatieve vormen, die een trainings- of coachingssessie kunnen verrijken en die je in kunt zetten om creatieve output te stimuleren.

  Je leert in deze module hoe en wanneer je creatieve sessies kunt inzetten binnen je trainingen en welke werkvormen je hierbij kunt gebruiken. 

 6. Systemisch Trainen/Coachen (vr 11 oktober)
  Systemen zijn magische netten van energie. Vaak zijn we ons niet of nauwelijks bewust hoe belangrijk de plek is die we ten opzichte van elkaar in een systeem innemen. Iedereen maakt deel uit van verschillende systemen, waarin je steeds een andere positie lijkt in te nemen: je familie-systeem, het systeem van je werkomgeving, je sociale systeem, etc. 

  Je kunt ook onbewust gevangen zitten in een systeem of onbewust een ander gevangen houden. Dan zet je energie vast in de verwachtingen en beelden die je van elkaar vastgezet hebt. Met systemisch werk kan je deze energieën losmaken. Dit betekent vaak dat er heel veel energie kan vrijkomen om nieuwe wegen te bewandelen en nieuwe plannen uit te voeren. 

  In deze module leer je systemisch werk te begeleiden. We werken zowel met familie-opstellingen als organisatie-opstellingen, abstracte opstellingen, flits-opstellingen, maar ook systemisch werk met bord-opstellingen. 

 7. Teams Trainen/Coachen (za 12 oktober)
  Elk team is anders. Want een team heeft een karakter en met dat karakter moet je als trainer aan de slag. In deze module leer je werken met teams, teams trainen, teams coachen, je leert verschillende teambuildingactiviteiten, maar je leert ook kijken naar de dynamiek van een team. Hoe werken ze samen, waar lopen ze vast, hoe kan dit team de maximale prestatie leveren, wat zijn de kwaliteiten van dit team, wat zijn de tekortkomingen en hoe kunnen ze zichzelf verbeteren?

  Door middel van verschillende teambuildingsactiviteiten leer je teams trainen, teams analyseren en feedback geven.

 8. Basis Creatief Denken en Total BrainBoxmethode (do 17 oktober)
  Op deze basisdag Creatief Denken en Total BrainBox worden de algemene principes van Creatief Denken uitgelegd en wordt informatie behandeld over de hersenwerking. Er wordt uitgelegd wat cirkeldenken is en waarom we steeds geneigd zijn om te denken in vaste patronen. Ook leren we wat er nodig is om deze patronen te doorbreken om nieuwe denkrichtingen in te slaan door middel van onze TotalBrainBox-methode. Tijdens deze dag komen de eerste basistools van de TotalBrainBox-methode aan de orde.

 9. Patroon doorbrekend Denken en Doorbraak denken (vr 18 oktober)
  In deze module gaan we "out-of-the-box" denken en leren we een aantal breed toepasbare OutBox-tools. De nadruk ligt op tools die het normale denken en de gebruikelijke denkpatronen doorbreken en je in verschillende gedachte-experimenten dwingen om nieuwe wegen in het denken te bewandelen. Ook leren we hoe met Doorbraakdenken een nieuw, maar ook daadwerkelijk haalbaar idee kan worden bedacht en uitgewerkt. De deelnemers gaan ook zelf voor de groep staan en er wordt een begin gemaakt met het leren begeleiden van sessies Creatief Denken. 

 10. Doel en oplossingsgericht Trainen/Coachen (do 24 oktober)
  Bij oplossingsgericht trainen en coachen gaat het er niet om wat er niet goed gaat, maar juist wat wel goed gaat. Oplossingsgericht trainen en coachen richt zich dus direct op de oplossing en op het doel zonder zich op het probleem te richten. Analyseren van wat wel werkt, wat wel goed gaat, wat wel resultaat oplevert en wat het doel precies is, is de essentie van oplossingsgericht trainen. Het resultaat van oplossingsgericht werken is, dat mensen vaak in snel tempo weer gebruik kunnen maken van hun eigen hulpbronnen en hun zelfvertrouwen terug kunnen vinden. Ze zien hun doel weer helder voor ogen en hebben de energie weer terug om dat bereiken wat ze van plan waren.

  In deze module leer je als trainer oplossingsgericht vragen te stellen, fris te kijken en te analyseren welke ingrediënten personen en teams in hun ontwikkeling kunnen helpen. 

 11. Grensverleggend Trainen/Coachen Marrakech (do 31 oktober - zo 3 november)
  In het blok Grensverleggend Trainen gaan we onze horizon verbreden en letterlijk en figuurlijk over de grens. We vliegen naar Marrakech, voeren gesprekken in het vliegtuig en komen aan in de stad van de Sprookjes van 1001 Nacht.

  Een trainingsmodule voor iedereen die wil weten of wonderen bestaan. Hoe maakbaar is het leven? Wat krijg je mee uit je verleden, je afkomst en je cultuur? Hoe geef je van daaruit creatief vorm aan je eigen leven? Hoe leven we samen met andere culturen en hoe kunnen we van elkaar leren? Dit is een uitdagende, inspirerende module waarin transformerend en inspirerend trainen een belangrijke rol spelen. Als je echt iets bijzonders mee wil maken, iets waarvoor je niet vaak de kans krijgt, dan moet je deelnemen aan deze module. 

  Je gaat met een groep op pad, maakt samen van alles mee, je leert elkaar en jezelf heel goed kennen, je verblijft op één van de meest inspirerende plaatsen op aarde in een oude Riad midden in de Oude Stad (Medina) van Marrakech. Er is een mooi dakterras met uitzicht op het Atlasgebergte, heerlijke plekken om gesprekken te voeren en ruime slaapkamers met eigen badkamer. 

  Je krijgt Marrakech te zien ook op plekken waar toeristen nooit komen. We nemen je mee naar Berber-dorpen in het Atlasgebergte en je maakt echt contact met locals om meer te weten te komen over de Marokkaanse cultuur. Je leert een tajine klaar te maken, krijgt Marokkaanse kookles, je leert onderhandelen in de Souk, etc. Kortom je krijgt in een paar dagen een totaal nieuwe ervaring die je niet snel meer vergeten zal.

  De vliegreis naar Marrakech moet je zelf betalen en zelf boeken, maar neem voor je de vlucht boekt nog even contact met ons op, want we vliegen gezamenlijk. Niet inbegrepen in de prijs zijn de verblijfskosten van € 75 per dag. Dit bedrag is all inclusive (verblijf, eten en drinken).

  Ook deze module is net als alle andere modules een gratis keuzemodule. Alleen duurt deze module 4 dagen. Je kunt hem gewoon als 1 module in je keuzepakket voegen.

 12. Beelddenken en Visieontwikkeling (do 7 november)
  Je uit kunnen drukken in beelden wordt steeds belangrijker. Steeds vaker moet een idee in een beeld of in een serie beelden gepresenteerd worden in plaats van in een lijvig rapport. Deze realiteit eist van iedereen om zijn/haar ideeën om te kunnen zetten in aansprekende beelden. Vaak heeft één beeld of één plaatje meer impact dan tien bladzijden geschreven tekst en dit zal in de toekomst alleen maar meer het geval zijn.

  In deze module Creatief Denken krijgen de deelnemers informatie over het belang van beelden en beelddenken in deze tijd. Er wordt gebruik gemaakt van bijv. kaarten, kleuren, film en mindmappen. 
  We besteden deze dag ook aandacht aan visieontwikkeling waarbij we technieken aanreiken om een persoonlijke of zakelijke visie vorm te geven.

 13. Innovatief Denken / InBox-denken (vr 8 november)
  In het blok Innovatief Denken besteden we uitgebreid aandacht aan InBox-denken, waarbij we – in tegenstelling tot OutBox-denken – binnen de bestaande probleemsituatie op zoek gaan naar oplossingen. Waar OutBox-denken vooral vrij en extreem denken stimuleert vanuit de rechterhersenhelft, is InBox-denken meer gericht op logisch en gestructureerd denken vanuit de linkerhersenhelft.  

  Ook behandelen we op deze dag verschillende InBox Tools voor Innovatie om bestaande producten, diensten en processen te innoveren en problemen op te lossen.

 14. Opbouw van een Creatief Denksessie en wanneer welke Tool (do 21 november)
  We besteden deze dag aan de vraag wanneer je welke tool inzet en waarom. We bespreken veel vraagstellingen die we in de praktijk bij onze klanten tegen zijn gekomen en we oefenen met verschillende tools om erachter te komen welke tools wel en welke niet geschikt zijn voor de betreffende vraagstelling. Deze dag leer je ook hoe je een sessie opbouwt en besteden we aandacht aan verschillende situaties die je kan tegenkomen als je brainstormsessies begeleidt: wat doe je met weerstand in een groep, hoe kan je de energie hoog houden, hoe ga je om met kritiek, groepsdynamica, groepsprocessen, presentatie en persoonlijke uitstraling. Opleidingsdagen

De 4 opleidingsdagen zitten vlak voor het examen en zijn erop gericht je hier zo goed mogelijk op voor te bereiden. Je kunt op deze dagen ook vragen stellen aan de docenten en onderzoeken op welk vlak je nog hulp nodig hebt of dingen wil leren.
Op deze dagen zijn er ook trainingsacteurs, die je helpen om in de praktijk te oefenen met het voeren van gesprekken, het doen van presentaties of het geven van trainingen. 

 1. Opleidingsdag 1: Eigen Stijl van Coachen (do 14 november)
  Op deze dag ga je samen met een trainingsacteur op zoek naar je eigen stijl van coachen. Je voert coachingsgesprekken, gaat oefenen met lastige gesprekken, probeert verschillende stijlen van coaching uit en onderzoekt welke manier van coaching het beste bij je past. Je krijgt na elk gesprek feedback van de trainingsacteur, die je teruggeeft hoe je overkomt als coach, waar je talenten liggen, waar je tekortkomingen liggen en hoe je omgaat met weerstand. 

 2. Opleidingsdag 2: Workshops maken en trainingen ontwerpen (vr 15 november)
  Tijdens deze module leer je hoe je zelf een workshop kunt maken. En je gaat dit samen met anderen ook daadwerkelijk in praktijk brengen. Je krijgt hulp en begeleiding van professionele trainers om je eigen workshop te bedenken, zelf nieuwe werkvormen neer te zetten en om een inspirerende impactvolle workshop te ontwerpen en uit te voeren. 

  Dit is een zeer leerzame module, waarin je geconfronteerd wordt met de praktijk. Je leert niet alleen hoe je een workshop op moet opbouwen en in moet vullen, maar je leert ook hoe energie werkt en hoe jij voor de groep staat. Uiteindelijk kun je op deze dag je eigen eindexamen-project maken in de vorm van een workshop of training van 45 min.

 3. Opleidingsdag 3: Trainen/Coachen met het Enneagram (za 23 november)
  Het Enneagram is een eeuwenoud diagnostisch instrument. Men kan het Enneagram met name gebruiken om het zelfinzicht te vergroten. Het systeem is met name in deze tijd zeer doeltreffend voor het in kaart brengen van de menselijke verhoudingen, vooral in werksituaties. De afgelopen jaren hebben dan ook duizenden leidinggevenden over de hele wereld het Enneagram herontdekt als een zeer waardevol management instrument.

  Het Enneagram is zeer praktisch hanteerbaar bij het nemen van beslissingen, het vormen en managen van teams, het voeren van evaluatiegesprekken, het coachen van mensen, het begrijpen en het oplossen van problemen en misverstanden op de werkvloer. Kennis hebben van het Enneagram is zeer waardevol als je werkzaam bent als trainer of coach, leidinggevende of trainingsacteur. Kortom voor iedereen die met mensen werkt is het Enneagram een openbaring. 

  Deze dag eindigt met het grote Enneagramdiner waar we tijdens een feestelijk diner op een ludieke manier kennismaken met de 9 types van het Enneagram, die in een theateract worden uitgebeeld.
   

Afstuderen en Examens

Je doet in deze opleiding 3 examens: een examen Creatief Denken, een Coachexamen en een Trainersexamen.

 1. Eindexamen Creatief Denken (vr 22 nov)
  Elke deelnemer krijgt een specifieke opdracht om een korte sessie Creatief Denken te geven.
 2. Eindexamen Coaching (vr 29 nov)
  Dit examen bestaat uit 3 onderdelen:
  • het maken van je eigen coachprofiel (wat voor soort coach ben jij, met welke vragen wil je als coach werken, welke methodes of werkwijzen passen bij jou?)
  • het voeren van een intakegesprek
  • het maken van een plan van aanpak n.a.v. het coachgesprek
 3. Trainersexamen (za 30 nov)
  Tijdens dit examen geef je een korte trainersworkshop van 30 min. die je zelf hebt ontwikkeld. Hierna sluiten we de opleiding af met het uitreiken van de certificaten.Stages

Naast de Basisvorming, de bouwstenen en de weekenden, verwachten wij van de deelnemers dat zij een aantal dagdelen praktijkstage lopen op de werkvloer. De Academie regelt deze stages voor de deelnemers met Inspiration Company.

Alle data op een rij

Basisdagen

 • Basisdagen instroom 1 (za 31 augustus en zo 1 september)
 • Basisdagen instroom 2 (za 7 en zo 8 september) (vol!)
 • Basisdagen instroom 3 (do 26 en vr 27 september)

Modules

 1. Intuïtief Trainen/Coachen (do 3 oktober)
 2. Inspirerend Trainen/Coachen (vr 4 oktober)
 3. Transformerend Trainen/Coachen (za 5 oktober)
 4. Transformerend Trainen/Coachen (verdiepingsmodule) (zo 6 oktober)
 5. Creatief Trainen/Coachen (do 10 oktober)
 6. Systemisch Trainen/Coachen (vr 11 oktober)
 7. Teams Trainen/Coachen  (za 12 oktober)
 8. Basis Creatief Denken en TotalBrainBox-methode (do 17 oktober)
 9. Patroon doorbrekend en Doorbraak denken (vr 18 oktober)
 10. Doel en oplossingsgericht Trainen/Coachen (do 24 oktober)
 11. Grensverleggend Trainen/Coachen Marrakech (do 31 oktober - zo 3 november)
 12. Beelddenken en Visieontwikkeling (do 7 november)
 13. Innovatief Denken (InBox-denken) (vr 8 november)
 14. Opbouw van een sessie en wanneer welk tool (do 21 november)


Opleidingsdagen

 1. Eigen Stijl van Coachen (do 14 november)
 2. Workshops maken en trainingen ontwerpen (vr 15 november)
 3. Trainen met het Enneagram (za 23 november)


Eindexamens

 • Eindexamen Creatief Denken (vr 22 november)
 • Eindexamen Coaching (vr 29 november) 
 • Eindexamen Trainer (za 30 november)Resultaat van de Combi-opleiding

In deze intensieve opleiding leer je:

 • inspirerend, interactief en innovatief trainen
 • zelf trainingsworkshops ontwikkelen
 • coachingsvaardigheden en diverse stijlen van coaching, zodat je als professioneel coach aan de slag kunt.
 • creatief denken met o.a. InBox en OutBox denken, Doorbraak Denken, Innovatief Denken en Beelddenken
 • groepsdynamica, opbouw van trainings- en coaching sessies, omgaan met weerstand en resultaatgericht teamcoachen.

Klein

Algemene info


De studiebelasting is minimaal is 102 uur (eindexamendag niet meegerekend).  Het instroomniveau van deze opleiding is MBO/HBO. Een examenpoging mag 1 keer worden herkanst. Dit wordt in overleg met de deelnemer gepland en afgesproken. Bij 102 lesuren (waarvan 36 lesuren creatief denken) krijg je een door SPOTCER erkend diploma van trainer, van coach en van creatief denktrainer, waarmee je direct professioneel aan de slag kunt.

SPOTCER

Wij zijn aangesloten bij de Beroepsorganisatie SPOTCER. Deze organisatie controleert trainers- en coachopleidingen, maar helpt ook startende trainers bij het zoeken van passende klanten. 

Hoe zet ik mijzelf in de markt?

De Academie organiseert in samenwerking met beroepsorganisatie SPOTCER voor iedereen die een erkend diploma heeft een gratis dag "hoe zet ik mijzelf als trainer in de markt". Op deze dag krijg je allerlei handige tips hoe je als ZZP-er voor jezelf kan beginnen of hoe je samen een groepspraktijk op kan zetten, hoe je aan klanten kan komen, etc. Daarnaast verzorgt SPOTCER in samenwerking met de Academie ook intervisiedagen voor startende trainers. Ook deze "coaching on the job" is de eerste maanden na je eindexamen gratis.


Locatie en overnachten

De opleiding wordt gegeven in onze InspiratieKamers te Arnhem. Je kunt thuis overnachten, maar het is ook mogelijk om in Arnhem te overnachten. Er is een mogelijkheid voor Basis-overnachten van "bed op slaapzaal" op de trainingslocatie. Voor wie wat meer luxe wil, kan ook bij Hotel Karel boeken. Dit is bij de InspiratieKamers om de hoek.

9,5
Gemiddeld cijfer voor Combi-opleiding Trainer/Coach
Gebaseerd op 8 ervaringen
starstarstarstarstar
Gerben Baatenburg
10
Combi-opleiding Trainer/Coach

"Hele mooie lessen geleerd op een hele mooie plek met hele fijne mensen. Alles zit erin: theorie met veel praktijk, veel interactie met trainers en deelnemers. Ik ben echt met meer eigenwaarde en zelfvertrouwen hier weggegaan!" - 24-04-2018 08:31

"Hele mooie lessen geleerd op een hele mooie plek met hele fijne mensen. Alles zit erin: theorie met veel praktijk, veel interactie met train… alles lezen - 24-04-2018 08:31

starstarstarstarstar
Rico van Nelfen
Financieel adviseur.
10
Combi-opleiding Trainer/Coach

"Wat een geweldige opleiding is dit een reis naar jezelf. Een opleiding die je laat ervaren en doen! Wat een waardevol cadeau was dit. Een opleiding zoals de directeur benoemde waar je het jammer vind dat hij afgelopen is. Dit is de eerste opleiding waar ik dit van vind. " - 31-12-2016 20:34

"Wat een geweldige opleiding is dit een reis naar jezelf. Een opleiding die je laat ervaren en doen! Wat een waardevol cadeau was dit. Een o… alles lezen - 31-12-2016 20:34

starstarstarstarstar
Annie Koster
10
Combi-opleiding Trainer/Coach

"Een frisse opleiding die je in hoog tempo veel nieuwe tools aanreikt en waar de passie voor het vak voelbaar aanwezig is! Waar je je eigen vlam weer voelt branden. Doen en gewoon doen daar heb ik het meest van geleerd. Thanks:-)" - 31-05-2016 16:23

"Een frisse opleiding die je in hoog tempo veel nieuwe tools aanreikt en waar de passie voor het vak voelbaar aanwezig is! Waar je je eigen v… alles lezen - 31-05-2016 16:23

Irene Jansen Dirkx
starstarstarstarstar
Irene Jansen Dirkx
Eigenaar at Your Creative Nature
10
Combi-opleiding Trainer/Coach

"Een intensieve opleiding die je in korte tijd goed opleidt. Veel praktijk, veel tools en werkvormen en niet het terug naar de schoolbanken gevoel. Je krijgt genoeg ruimte om de trainer of coach in jezelf te vinden en daarmee verder te ontwikkelen. Voor mij een goede duw de juiste richting op als zzp'er. " - 31-03-2015 07:32

"Een intensieve opleiding die je in korte tijd goed opleidt. Veel praktijk, veel tools en werkvormen en niet het terug naar de schoolbanken g… alles lezen - 31-03-2015 07:32

Richard Willems
starstarstarstarstar_half
Richard Willems
Interim HR (Project) Manager / HRM & Business Coach / Creatief Denk Trainer
9
Combi-opleiding Trainer/Coach

"De combi-opleiding is een intensief en praktijkgericht traject waarbij je op zoek gaat naar je eigen trainer/coach-professionaliteit en persoonlijkheid. De Academie voor Innovatief Trainen biedt veel meer dan alleen regulier 'opleiden'. 'Ervarend leren' is de leidraad. Veel oefenen en reflecteren. Je kop stoten, herstellen en doorgaan. Dit alles in een zeer bijzondere setting. Grensverleggende modules. Aan het eind van de opleiding sta je er ineens en realiseer je je hoeveel je in korte tijd hebt meegekregen! " - 29-03-2015 14:26

"De combi-opleiding is een intensief en praktijkgericht traject waarbij je op zoek gaat naar je eigen trainer/coach-professionaliteit en pers… alles lezen - 29-03-2015 14:26

starstarstarstarstar_half
mirjam de Nooij-Wittenberg
9
Combi-opleiding Trainer/Coach

""Mijn ervaring en inspiratie van de combi opleiding kan ik het beste visueel weergeven. Kijk snel op:
https://www.dropbox.com/s/ammh8o66ejfdm8n/P7050321.JPG

Ik zou zeggen “ERVAAR het zelf” ….. .. … … .. … … … …"" - 05-07-2014 17:34

""Mijn ervaring en inspiratie van de combi opleiding kan ik het beste visueel weergeven. Kijk snel op: https://www.dropbox.com/s/ammh8o66ej… alles lezen - 05-07-2014 17:34

starstarstarstarstar_border
Richard van Holsteijn
8
Combi-opleiding Trainer/Coach

"Deze opleiding heeft mij vooral erg uit mijn comfortzone getrokken en hierdoor heb ik erg veel geleerd en ervaren over mijzelf als persoon. Door de opbouw en inhoud van de trainingsdagen, ondersteund door een zeer enthousiast team van trainers kijk ik terug op een erg leerzame periode en vind ik het jammer dat de opleiding voorbij is. Daarbij heb ik erg veel coach en trainingstools aangereikt gekregen die ik direct toe kan passen in de praktijk." - 26-07-2013 21:43

"Deze opleiding heeft mij vooral erg uit mijn comfortzone getrokken en hierdoor heb ik erg veel geleerd en ervaren over mijzelf als persoon. … alles lezen - 26-07-2013 21:43

starstarstarstarstar
Petra Raijmakers
leidinggevende / trainer / coach
10
Combi-opleiding Trainer/Coach

"Tijdens de combi-opleiding trainer/coach heb ik enorm veel geleerd. Niet door lezen, maar door ervaren. Behalve zelf een training geven of coachen onderging je ook steeds zelf de trainingen en coachsessies of was je observant. Daarmee werd tevens het geven van feedback geoefend.
Wat ik verder heel waardevol vond was dat er heel veel verschillende coachvormen en trainingswerkvormen werden aangeboden. Kortom ik heb me in een paar maanden tijd enorm kunnen ontwikkelen." - 24-06-2013 13:59

"Tijdens de combi-opleiding trainer/coach heb ik enorm veel geleerd. Niet door lezen, maar door ervaren. Behalve zelf een training geven of c… alles lezen - 24-06-2013 13:59

Er zijn nog geen veelgestelde vragen.  

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.