Ontwikkeltraject (Zelf)Leiderschap - gevorderd

Niveau
Tijdsduur
Logo van Consilior

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

Er zijn nog geen startdata bekend voor dit product.

Beschrijving

Dit ontwikkeltraject wordt aangeboden voor (senior) leiders/professionals functionerend op HBO/WO niveau. Heb je het gevoel vooral gebaat te zijn bij een persoonlijk traject en niet zozeer bij een groepstraining? Dan is dit traject wellicht geschikt voor jou. Het biedt een combinatie van tijd en aandacht voor jouw persoonlijke vraagstukken, ontwikkeling & effectiviteit enerzijds en leiderschapsontwikkeling anderzijds. De focus ligt o.a. op het innerlijke gesprek dat jij voert, jouw doel & focus, vitaliteit & balans, zelforganisatie, regie, communicatie en verbinding naar anderen. Vanuit bewustzijn rondom je eigen kern en patronen werken we specifieke doelen toe, op persoonlijk vlak en binnen…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Leiderschap, Strategisch management, Motiveren, Teambuilding en Operationeel management.

Dit ontwikkeltraject wordt aangeboden voor (senior) leiders/professionals functionerend op HBO/WO niveau. Heb je het gevoel vooral gebaat te zijn bij een persoonlijk traject en niet zozeer bij een groepstraining? Dan is dit traject wellicht geschikt voor jou. Het biedt een combinatie van tijd en aandacht voor jouw persoonlijke vraagstukken, ontwikkeling & effectiviteit enerzijds en leiderschapsontwikkeling anderzijds. De focus ligt o.a. op het innerlijke gesprek dat jij voert, jouw doel & focus, vitaliteit & balans, zelforganisatie, regie, communicatie en verbinding naar anderen. Vanuit bewustzijn rondom je eigen kern en patronen werken we specifieke doelen toe, op persoonlijk vlak en binnen je leiderschapsrol. Rekening houdend met eigen behoeftes en tevens met verwachtingen en must-do's van buiten.


Dit traject is uitermate geschikt voor die personen die nieuwsgierig zijn, willen verdiepen en overtuigd zijn van de gedachte dat je nooit uitgeleerd bent, over jezelf en over anderen. Als je op consciëntieuze wijze aan jezelf wilt werken en op veilige wijze hardop samen je gedachten, ervaringen en patronen onder de loep wilt nemen, dan ben je welkom! Onderweg geef ik je praktische tips en spiegeling mee.

Aan de start van het traject worden enkele verdiepende vragenlijsten afgenomen om een beeld te krijgen van de natuurlijke werkstijl, persoonlijke drijfveren en kernwaarden, kwaliteiten en ontwikkelpunten. Afhankelijk van persoonlijke ontwikkelbehoeftes wordt het traject deels op maat aangepast aan het individu. Bij instemming van de deelnemer wordt tevens feedback ingewonnen vanuit de omgeving (privé en/of zakelijk). 

De sessies vinden 1-op-1 plaats en duren gemiddeld 2 uur. Tussen sessies zit gemiddeld een periode van 2-3 weken, de data worden in onderling overleg afgestemd. 
Na iedere sessie volgt een verslag met enkele persoonlijke opdrachten, gecommuniceerd via een beveiligd online coachdossier. De totale duur van het traject bedraagt gemiddeld ongeveer drie maanden.

Jouw aanspreekpunt:

Drs. Saskia Gans ; arbeids- en organisatiepsychologe/ontwikkelaar/leiderschapscoach & teamtrainer  

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Vraag nu gratis en vrijblijvend informatie aan:

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
We slaan je gegevens op, en delen ze met Consilior, om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen. Meer info vind je in ons privacybeleid.