Data-Analytics met Data3Sixty Analyze

Tijdsduur
Startdatum en plaats
Logo van Coney

Tip: meer info over het programma, startdatum, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

Halfweg
30 sep. 2019 tot 1 okt. 2019
info Nog geen startgarantie
België
22 okt. 2019 tot 23 okt. 2019
info Nog geen startgarantie

Beschrijving

Leer als business manager of auditor in twee dagen werken met de krachtige data-analyse tool Data3Sixty Analyze.

Waarom deze training?

Steeds meer bedrijven gebruiken inzichten verkregen uit data om belangrijke business beslissingen te nemen. Hierdoor is de vraag naar analisten die data kunnen omzetten in managementinformatie en business insights de laatste jaren sterk toegenomen. Data3Sixty Analyze is een visueel ingestelde business analytics tool waarbij het geheel van databronnen, data-scripts en uitkomsten overzichtelijk wordt geprojecteerd op het ‘canvas’. Sturen, meten, bijsturen. Omzet, marges, kasstromen, kostenanalyses, BTW vraagstukken, retouren. Het aantal onderwerpen is variëre…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen.  

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Data analytics, Big Data, Data analyse, Data science en Data Analyse Excel.

Leer als business manager of auditor in twee dagen werken met de krachtige data-analyse tool Data3Sixty Analyze.

Waarom deze training?

Steeds meer bedrijven gebruiken inzichten verkregen uit data om belangrijke business beslissingen te nemen. Hierdoor is de vraag naar analisten die data kunnen omzetten in managementinformatie en business insights de laatste jaren sterk toegenomen. Data3Sixty Analyze is een visueel ingestelde business analytics tool waarbij het geheel van databronnen, data-scripts en uitkomsten overzichtelijk wordt geprojecteerd op het ‘canvas’. Sturen, meten, bijsturen. Omzet, marges, kasstromen, kostenanalyses, BTW vraagstukken, retouren. Het aantal onderwerpen is variërend en uitdagend, we helpen met onze trainingen om concreet met business analyse aan de slag te gaan.

Wat leer je tijdens deze training?

Tijdens deze training leer je onder andere:

  • Onderkennen van relevante business analyse toepassingen, wat zijn bijvoorbeeld de Top 5 momenteel meeste gevraagde business analyses?
  • Grote databestanden verkrijgen, importeren, verifiëren, prepareren en analyseren;
  • Gebruik maken van honderden ingebouwde data-analyse commands;
  • Uitschieters in data ontdekken;
  • Gegevens uit verschillende bronnen vergelijken;
  • Trends herkennen in de data:
  • Automatiseren en herhalen van analyses;
  • Alle stappen en resultaten van analyses rapporteren en delen.

Wat kun je verwachten?

Voor deze business analytics basics training is een case-study ontwikkeld waarin een service organisatie met verschillende soorten bedrijfsactiviteiten centraal staat. Aan de hand van deze case-study krijgen de cursisten een breed scala aan vraagstukken aangeboden die uitgewerkt zullen worden met behulp van data-analyse. Tijdens de training gaan we aan de slag met Data3Sixty Analyze en Tableau. Dat zijn tevens de tools die de business analisten van Coney zelf ook gebruiken

Door de praktische case-study aanpak, gekoppeld aan hands-on training in gebruik van de software, kan je na deze trainingen binnen jouw organisatie of met jouw team direct aan de slag met waardevolle business analyse. 

Is voorkennis benodigd?

Er is geen specifieke voorkennis benodigd om succesvol deel te nemen aan deze training.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen.  

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
We slaan je gegevens op, en delen ze met Coney, om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen. Meer info vind je in ons privacybeleid.