Maxon Cinema 4D

Type product
Tijdsduur
Logo van Competence Factory
Opleiderscore: starstarstarstarstar_half 8,8 Competence Factory heeft een gemiddelde beoordeling van 8,8 (uit 426 ervaringen)

Tip: incompany training nodig? Vraag een offerte aan bij meerdere aanbieders!

Beschrijving

Met de Cursus Maxon Cinema 4D leer je in slechts twee dagen de basis van 3D modelleren, belichten en animeren. Leer objecten bouwen met Cinema 4D’s primatives en zie hoe het gebruik van licht, schaduw en textuur diepte en sfeer aan een scène geeft. Ontdek met Maxon Cinema 4D de animatie mogelijkheden, inclusief het krachtige MoGraph, die je 3D-scène spectaculair maken en zie hoe je Maxon Cinema 4D efficiënt kan combineren met zoals Adobe After Effects en Apple Motion. Maxon Cinema 4D is één van populairste programma voor het produceren van 3D motion graphics. Niet alleen kent Maxon Cinema 4D een gebruikersvriendelijke interface, ook de samenwerking met Adobe After Effects is uniek. Bovendien…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen.  

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Gamedesign, Maxon Cinema 4D, Functioneel ontwerp (ICT), Conceptontwikkeling en AutoCAD.

Met de Cursus Maxon Cinema 4D leer je in slechts twee dagen de basis van 3D modelleren, belichten en animeren. Leer objecten bouwen met Cinema 4D’s primatives en zie hoe het gebruik van licht, schaduw en textuur diepte en sfeer aan een scène geeft. Ontdek met Maxon Cinema 4D de animatie mogelijkheden, inclusief het krachtige MoGraph, die je 3D-scène spectaculair maken en zie hoe je Maxon Cinema 4D efficiënt kan combineren met zoals Adobe After Effects en Apple Motion. Maxon Cinema 4D is één van populairste programma voor het produceren van 3D motion graphics. Niet alleen kent Maxon Cinema 4D een gebruikersvriendelijke interface, ook de samenwerking met Adobe After Effects is uniek. Bovendien draait Maxon Cinema 4D uitstekend op de huidige, krachtige 64-bits hardware. De software wordt onder meer gebruikt voor game-design, 3d animaties, productontwerp en vele andere multimedia toepassingen.

Programma van de training Maxon Cinema 4D

Wat komt aan bod tijdens de Cursus Maxon Cinema 4D?

 • Benodigde hard- en software
 • Introductie in 3D begrippen en terminologie
 • Kennismaking met de interface
 • Modelleren met NURBS
 • Modelleren met Polygonen
 • Materialen, texturen
 • Belichting
 • Animatie
 • MoGraph
 • Particles
 • Renderen
 • Exporteren en uitwisseling met o.a. After Effects
 • Tips & Trucs aan de hand van echte voorbeelden

Doelgroep

De Cursus Cinema 4D is geschikt voor iedereen die meteen een goede start wil maken in het 3D-modelleren, animeren en visualiseren, zoals grafisch vormgevers, game designers, productontwerpers, animatoren, video-editors, ontwerpers en multimedia-professionals.

Software

Bij de Cursus Maxon Cinema 4D wordt de meest recente versie, Maxon Cinema 4DR14, gebruikt. Deze software is alleen beschikbaar in het Engels. Eventueel is het ook mogelijk om deze training te volgen met een oudere versie van Cinema 4D (vanaf R10). Laat dit dan weten via info@competencefactory.nl

We willen dat iedereen goede trainingen kan volgen. Niet alleen de marketeer bij een grote corporate met een flink opleidingsbudget, maar ook freelancers, zelfstandig adviseurs, webshop-eigenaren en non-profit professionals. Daarom hanteren we dynamische prijzen.

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen.