Digitale Video

Type product
Tijdsduur
Logo van Competence Factory
Opleiderscore: starstarstarstarstar_half 8,8 Competence Factory heeft een gemiddelde beoordeling van 8,8 (uit 435 ervaringen)

Tip: incompany training nodig? Vraag een offerte aan bij meerdere aanbieders!

Beschrijving

Leer in 1 dag de belangrijkste basis van het maken van video’s. Ongeacht welke camera je gebruikt. Want, ‘de beste camera is immers diegene die je bij je hebt’. Of je nu werkt met een professionele HDVCam, een iPad, RedCamera of een smartphone, de principes van film blijven hetzelfde. Deze hands-on Cursus Digitale Video Level 1 biedt je in vogelvlucht de belangrijkste theorie van het het maken van een goede video, waarna je zelf aan de slag gaat met je eigen camera. Neem deze dus vooral mee! In de middag komt ook het bewerken en delen van video’s aan bod, waarbij we ook stilstaan bij de iPad en apps als iMovie en Avid. Vanzelfsprekend kijken we naar nieuwe manieren om zelf video’s uit te zen…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen.  

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Video / Camera, Apple Final Cut Pro / Express, Adobe Premiere, (Digitale) Fotografie en Avid.

Leer in 1 dag de belangrijkste basis van het maken van video’s. Ongeacht welke camera je gebruikt. Want, ‘de beste camera is immers diegene die je bij je hebt’. Of je nu werkt met een professionele HDVCam, een iPad, RedCamera of een smartphone, de principes van film blijven hetzelfde. Deze hands-on Cursus Digitale Video Level 1 biedt je in vogelvlucht de belangrijkste theorie van het het maken van een goede video, waarna je zelf aan de slag gaat met je eigen camera. Neem deze dus vooral mee! In de middag komt ook het bewerken en delen van video’s aan bod, waarbij we ook stilstaan bij de iPad en apps als iMovie en Avid. Vanzelfsprekend kijken we naar nieuwe manieren om zelf video’s uit te zenden of te delen, bijvoorbeeld via Youtube.

Programma van de training Digitale Video

  • De verschillende camera’s, van HDVCam tot de smartphone
  • Camerabediening, goed overweg kunnen met je apparatuur
  • De basis: een goede opname
  • Jouw boodschap vertalen naar een script
  • Virals, promo’s, commercials, films
  • Zelf video maken aan de hand van een opdracht
  • Basis van beeldbewerking, iMovie, Final Cut X, Avid, Premiere Elements
  • Delen van foto’s via websites, blogs en netwerken als Youtube, Facebook
  • Mobile Editing, iPad 3, iMovie & Avid for iPad

Apparatuur:

Tijdens deze training maak je gebruik van een eigen camera, waarbij de enige eis is dat deze digitale videobeelden van redelijk tot hoge kwaliteit kan opnemen. Hierbij valt te denken aan smartphones, tablets, digitale spiegelreflex camera's en natuurlijk de 'traditionele' videocamera.

We willen dat iedereen goede trainingen kan volgen. Niet alleen de marketeer bij een grote corporate met een flink opleidingsbudget, maar ook freelancers, zelfstandig adviseurs, webshop-eigenaren en non-profit professionals. Daarom hanteren we dynamische prijzen.

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen.