Digitale Fotografie

Type product
Tijdsduur
Logo van Competence Factory
Opleiderscore: starstarstarstarstar_half 8,8 Competence Factory heeft een gemiddelde beoordeling van 8,8 (uit 435 ervaringen)

Tip: incompany training nodig? Vraag een offerte aan bij meerdere aanbieders!

Beschrijving

Leer in 1 dag de belangrijkste basis van fotografie.  Met deze hands-on Cursus Digitale Fotografie leer je het maximale uit je eigen camera te halen. Na het bieden van de belangrijkste theorie van de fotografie ga je zelf aan de slag met je camera. Neem deze dus vooral mee! In de middag komt ook de basis van het bewerken van de foto’s aan bod, waarbij we ook stilstaan bij de iPad en apps als Photoshop Touch en iPhoto. Natuurlijk passeren ook nieuwe digitale fotografie-technieken zoals iPhoneopgrahy en apparatuur de revue. Want, ‘de beste camera is immers diegene die je bij je hebt’. Of je nu werkt met een professionele spiegelreflex of een smartphone, de principes van fotografie blijven hetz…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen.  

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: (Digitale) Fotografie, Adobe Photoshop Basis, Grafische technieken, Fotoredactie en Adobe Creative Suite.

Leer in 1 dag de belangrijkste basis van fotografie.  Met deze hands-on Cursus Digitale Fotografie leer je het maximale uit je eigen camera te halen. Na het bieden van de belangrijkste theorie van de fotografie ga je zelf aan de slag met je camera. Neem deze dus vooral mee! In de middag komt ook de basis van het bewerken van de foto’s aan bod, waarbij we ook stilstaan bij de iPad en apps als Photoshop Touch en iPhoto. Natuurlijk passeren ook nieuwe digitale fotografie-technieken zoals iPhoneopgrahy en apparatuur de revue. Want, ‘de beste camera is immers diegene die je bij je hebt’. Of je nu werkt met een professionele spiegelreflex of een smartphone, de principes van fotografie blijven hetzelfde: Compositie, belichting en afstand.

Programma van de training Digitale Fotografie

Wat komt er aan bod in de Cursus Digitale Fotografie?

  • De verschillende camera’s, van Digitale Spiegelreflex tot Lytro
  • Camerabediening, uit de voeten kunnen met je eigen apparatuur
  • De basis: Compositie, Rule of Thirds
  • Belichting en Licht
  • Standpunt en brandpuntsafstand
  • Zelf fotograferen met je eigen camera aan de hand van een opdracht
  • Basis van beeldbewerking, Photoshop Elements / Photoshop
  • Delen van foto’s via netwerken als Flickr, Instagram, Twitter, Facebook
  • Mobile Editing, iPad 3, Adobe Photoshop Touch en Apple iPhoto for iPad
  • Nieuwe vormen van fotografie, zoals iPhoneography

 

 

We willen dat iedereen goede trainingen kan volgen. Niet alleen de marketeer bij een grote corporate met een flink opleidingsbudget, maar ook freelancers, zelfstandig adviseurs, webshop-eigenaren en non-profit professionals. Daarom hanteren we dynamische prijzen.

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen.