Orthomoleculaire voeding

Type product
Logo van CIVAS Opleidingen
Opleiderscore: starstarstarstarstar_border 8,1 CIVAS Opleidingen heeft een gemiddelde beoordeling van 8,1 (uit 36 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Beschrijving

Leer met de juiste voeding het lichaam opbouwen, versterken en onderhouden. De orthomoleculaire voedingsleer is erop gericht het lichaam te voorzien van belangrijke bouwstoffen. Een orthomoleculair voedingspatroon schenkt aandacht aan een evenwichtige zuur-base verhouding, hormonen, neurotransmitters, darmflora en het immuunsysteem. Tijdens de opleiding Orthomoleculaire voeding ontdek je welke resultaten je kunt bereiken met orthomoleculaire voeding. De keuze voor biologische voeding, seizoensproducten en kwaliteitsvoedsel kan zorgen voor een perfect lichamelijk evenwicht en een optimale energiebalans. Een interessante opleiding voor elke professional die zijn cliënten onderbouwde adviezen w…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Voedingsdeskundige, Gezondheid, Massage, Afslanken en Gewichtsconsulent.

Leer met de juiste voeding het lichaam opbouwen, versterken en onderhouden. De orthomoleculaire voedingsleer is erop gericht het lichaam te voorzien van belangrijke bouwstoffen. Een orthomoleculair voedingspatroon schenkt aandacht aan een evenwichtige zuur-base verhouding, hormonen, neurotransmitters, darmflora en het immuunsysteem. Tijdens de opleiding Orthomoleculaire voeding ontdek je welke resultaten je kunt bereiken met orthomoleculaire voeding. De keuze voor biologische voeding, seizoensproducten en kwaliteitsvoedsel kan zorgen voor een perfect lichamelijk evenwicht en een optimale energiebalans. Een interessante opleiding voor elke professional die zijn cliënten onderbouwde adviezen wil geven over orthomoleculaire voeding. Wat leer je? • Werking van het menselijk lichaam • Begrippen uit de orthomoleculaire voedingsleer • Kennis over essentiële bouwstoffen • Voedingspatronen samenstellen • Heilzame werking van orthomoleculaire voeding op veelvoorkomende kwalen Vrijwel alle cursussen en opleidingen van CIVAS zijn als thuisstudie te volgen. U studeert in uw eigen tijd, in uw eigen omgeving en in uw eigen tempo. Want ook wij weten dat het leven dikwijls vraagt om een flexibele opstelling en die faciliteren wij graag. U kunt vrijwel meteen aan de slag met een studie, veelal zonder specifieke vooropleiding. Na uw inschrijving ontvangt u binnen twee werkdagen het studiepakket thuis. Wilt u later beginnen, vul dan de gewenste aanvangsdatum in.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.