Coaching bij autisme

Type product
Logo van CIVAS Opleidingen
Opleiderscore: starstarstarstarstar_border 8,1 CIVAS Opleidingen heeft een gemiddelde beoordeling van 8,1 (uit 36 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Beschrijving

Voor begeleiding op maat van kinderen, jongeren en volwassenen met autisme Met de opleiding Coaching bij autisme doe je specialistische kennis op om kinderen, jongeren en volwassenen met een milde vorm van autisme op verantwoorde wijze te coachen en begeleiden. Hoewel er overeenkomsten bestaan in gedrag en denkpatronen, uit autisme zich bij ieder individu anders. Coaching bij autisme is daarom vooral maatwerk. Samen met de cliënt ga je na op welke gebieden zich problemen voordoen en welke verbeteringen mogelijk zijn. Je leert jouw cliënten te ondersteunen op een manier die is afgestemd op hun belevingswereld. Na deze opleiding kan je mensen met autisme beter laten functioneren in het dagelij…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Autisme, Kindercoach, Coaching, Pedagogiek en Gezinscoach.

Voor begeleiding op maat van kinderen, jongeren en volwassenen met autisme Met de opleiding Coaching bij autisme doe je specialistische kennis op om kinderen, jongeren en volwassenen met een milde vorm van autisme op verantwoorde wijze te coachen en begeleiden. Hoewel er overeenkomsten bestaan in gedrag en denkpatronen, uit autisme zich bij ieder individu anders. Coaching bij autisme is daarom vooral maatwerk. Samen met de cliënt ga je na op welke gebieden zich problemen voordoen en welke verbeteringen mogelijk zijn. Je leert jouw cliënten te ondersteunen op een manier die is afgestemd op hun belevingswereld. Na deze opleiding kan je mensen met autisme beter laten functioneren in het dagelijks leven. Wat leer je? • Verklaringstheorieën van autisme • Problemen die mensen met autisme ervaren • Zelfmanagement en sociale vaardigheden • Scholing, werk, zelfstandig wonen, vrije tijd en seksualiteit • Handvatten voor het coachen van cliënten met autisme Vrijwel alle cursussen en opleidingen van CIVAS zijn als thuisstudie te volgen. U studeert in uw eigen tijd, in uw eigen omgeving en in uw eigen tempo. Want ook wij weten dat het leven dikwijls vraagt om een flexibele opstelling en die faciliteren wij graag. U kunt vrijwel meteen aan de slag met een studie, veelal zonder specifieke vooropleiding. Na uw inschrijving ontvangt u binnen twee werkdagen het studiepakket thuis. Wilt u later beginnen, vul dan de gewenste aanvangsdatum in

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.
  • Vraag informatie aan over deze cursus. Je ontvangt vanaf dan ook een seintje wanneer iemand een ervaring deelt. Handige manier om jezelf eraan te herinneren dat je wilt blijven leren!
  • Bekijk gerelateerde producten mét ervaringen: Autisme.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.