Professional Scrum with Kanban

Niveau
Tijdsduur
Startdatum en plaats
Logo van Capgemini Academy
Opleiderscore: starstarstarstarstar_border 8,3 Capgemini Academy heeft een gemiddelde beoordeling van 8,3 (uit 1.683 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, startdatum, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

3543 KA Utrecht
16 jan. 2020 tot 17 jan. 2020
Toon rooster
event 16 januari 2020, 09:00-16:30, Professional Scrum with Kanban
event 17 januari 2020, 09:00-16:30, Professional Scrum with Kanban
3543 KA Utrecht
15 apr. 2020 tot 16 apr. 2020
Toon rooster
event 15 april 2020, 09:00-16:30, Professional Scrum with Kanban
event 16 april 2020, 09:00-16:30, Professional Scrum with Kanban
3543 KA Utrecht
6 jul. 2020 tot 7 jul. 2020
Toon rooster
event 6 juli 2020, 09:00-16:30, Professional Scrum with Kanban
event 7 juli 2020, 09:00-16:30, Professional Scrum with Kanban
3543 KA Utrecht
2 nov. 2020 tot 3 nov. 2020
Toon rooster
event 2 november 2020, 09:00-16:30, Professional Scrum with Kanban
event 3 november 2020, 09:00-16:30, Professional Scrum with Kanban

Beschrijving

Korte beschrijving:

Vanuit de DevOps-trend wordt Scrum steeds meer toegepast door teams die (deels) verantwoordelijk zijn voor het afhandelen van beheersactiviteiten. Deze activiteiten kenmerken zich vaak door het onvoorpselbare moment waarop ze zich aandienen, in combinatie met een hoge urgentie. Het toepassen van Kanban in combinatie met Scrum kan deze teams goed helpen. In deze tweedaagse Professional Scrum with Kanban training leer je hoe je Kanban kunt toepassen binnen het Scrum framework. Deze training is een officiele training van Scrum.org. Na afloop van de training leg je online, op een zelf te kiezen tijd en plaats, het wereldwijd officieel erkende Professional Scrum with Kanban (P…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Kanban, Scrum, Projectmanagement, Scrum Product Owner en Scrum Master.

Korte beschrijving:

Vanuit de DevOps-trend wordt Scrum steeds meer toegepast door teams die (deels) verantwoordelijk zijn voor het afhandelen van beheersactiviteiten. Deze activiteiten kenmerken zich vaak door het onvoorpselbare moment waarop ze zich aandienen, in combinatie met een hoge urgentie. Het toepassen van Kanban in combinatie met Scrum kan deze teams goed helpen. In deze tweedaagse Professional Scrum with Kanban training leer je hoe je Kanban kunt toepassen binnen het Scrum framework. Deze training is een officiele training van Scrum.org. Na afloop van de training leg je online, op een zelf te kiezen tijd en plaats, het wereldwijd officieel erkende Professional Scrum with Kanban (PSK) assessment van Scrum.org af. De kosten van het examen zijn opgenomen in de kosten voor de training.

Doelgroep:

Deze training is primair bedoeld voor alle Scrum-rollen: Product Owners, Scrum Masters en Development Team Members.Daarnaast is deze training voor iedereen die: - Een goed begrip wil krijgen van hoe flow werkt binnen de context van Scrum - Kennis wil maken met Kanban practices die Scrum Teams kunnen gebruiken om hun efficientie en effectiviteit te vergroten - Wil begrijpen hoe je effectief de juiste Kanban practices kunt gebruiken, zonder Scrum aan te hoeven passen - Een praktische aanpak wil leren om transparantie en zichtbaarheid van je werk te verbeteren

Voorvereisten:

We veronderstellen basiskennis van Scrum.

Doelstelling:

Een goed begrip krijgen van hoe flow werkt binnen de context van Scrum.Kennis maken met Kanban practices die Scrum Teams kunnen gebruiken om hun efficientie en effectiviteit te vergroten.Begrijpen hoe je effectief de juiste Kanban practices kunt gebruiken, zonder Scrum aan te hoeven passen.Een praktische aanpak leren om transparantie en zichtbaarheid van je werk te verbeteren.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.
  • Vraag informatie aan over deze cursus. Je ontvangt vanaf dan ook een seintje wanneer iemand een ervaring deelt. Handige manier om jezelf eraan te herinneren dat je wilt blijven leren!
  • Bekijk gerelateerde producten mét ervaringen: Kanban en Scrum.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
infoEr is een telefoonnummer vereist om deze informatieaanvraag in behandeling te nemen. (optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.