LEAN

Niveau
Tijdsduur
Startdatum en plaats
Logo van Capgemini Academy
Opleiderscore: starstarstarstarstar_border 8,3 Capgemini Academy heeft een gemiddelde beoordeling van 8,3 (uit 1.556 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, startdatum, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

3543 KA Utrecht
2 dec. 2019 tot 4 dec. 2019
Toon rooster
event 2 december 2019, 09:00-16:30, LEAN
event 3 december 2019, 09:00-16:30, LEAN
event 4 december 2019, 09:00-16:30, LEAN

Beschrijving

Korte beschrijving:

Jij wilt jouw organisatie effectiever, efficienter en sneller laten functioneren? Dan is Lean geschikt voor jou. Lean is origineel ontwikkeld door Toyota en had tot doel om haar productkwaliteit te verbeteren en de laagst mogelijke kosten en productietijd (van order tot klant) te realiseren door het elimineren van verspilling. Deze methode is toegepast en uitgebreid door een groot aantal Amerikaanse en Europese organisaties.Onder deze organisaties zijn niet alleen productiebedrijven, ook dienstverleners raken meer en meer overtuigd van de Lean-methodologie. Niet-producerende instellingen zoals overheden, financiele instellingen en dienstverleners. Na afloop van de trainin…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen.  

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Lean, Procesmanagement, Verandermanagement, Lean Six Sigma en Lean management.

Korte beschrijving:

Jij wilt jouw organisatie effectiever, efficienter en sneller laten functioneren? Dan is Lean geschikt voor jou. Lean is origineel ontwikkeld door Toyota en had tot doel om haar productkwaliteit te verbeteren en de laagst mogelijke kosten en productietijd (van order tot klant) te realiseren door het elimineren van verspilling. Deze methode is toegepast en uitgebreid door een groot aantal Amerikaanse en Europese organisaties.Onder deze organisaties zijn niet alleen productiebedrijven, ook dienstverleners raken meer en meer overtuigd van de Lean-methodologie. Niet-producerende instellingen zoals overheden, financiele instellingen en dienstverleners. Na afloop van de training beschikt de cursist over:

Doelgroep:

De training is bedoeld voor medewerkers die verantwoordelijk zijn voor de inrichting en het managen van de processen binnen de organisatie, zoals procesmanagers, proceseigenaren, procesmedewerkers, adviseurs en operations managers. De training geeft handvatten om sneller, goedkoper en effectiever te gaan werken met een minimum aan verspilling.Voor deze training is basiskennis van processen gewenst.

Voorvereisten:

Voor deze cursus is basiskennis van processen gewenst.

Doelstelling:

Na afloop van de opleiding beschikt de cursist over: Kennis van de basisprincipes van het Lean model en bijbehorende hulpmiddelen Het vermogen om doorbraken te creeren door het toepassen van de Lean-methodologie

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.
  • Vraag informatie aan over deze cursus. Je ontvangt vanaf dan ook een seintje wanneer iemand een ervaring deelt. Handige manier om jezelf eraan te herinneren dat je wilt blijven leren!
  • Bekijk gerelateerde producten mét ervaringen: Lean.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen.  

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
infoEr is een telefoonnummer vereist om deze informatieaanvraag in behandeling te nemen. (optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.