Projectmanagement voor Teamleden - Cadence

Niveau
Tijdsduur
Locatie
Op locatie
Startdatum en plaats
Logo van Cadence Europe (NL)
Opleiderscore: starstarstarstarstar_half 8,6 Cadence Europe (NL) heeft een gemiddelde beoordeling van 8,6 (uit 10 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

placeZeist
18 jun. 2020

Beschrijving

Projectteams kennen verschillende typen teamleden. Sommige teamleden zijn voor de duur van een project verbonden aan het team vanwege hun expertise of ervaring; anderen zijn kortstondiger betrokken, omdat zij taken vervullen in een specifieke fase van het project. Voor teamleden die slechts zo nu en dan in projectteams meedraaien, naast hun operationele werk is een volledige projectmanagement methodologietraining teveel van het goede. Voor teamleden is de projectmanagement Essentials training meer geschikt. In de Essentials training worden teamleden geconfronteerd met de werkwijze en de vraagstukken van projectteams vanuit hun – veelal kortstondige – rol. Zij worden in aanraking gebracht met…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Projectmanagement, Projectmatig werken, PRINCE2, Eventmanagement en Projectmedewerker.

Projectteams kennen verschillende typen teamleden. Sommige teamleden zijn voor de duur van een project verbonden aan het team vanwege hun expertise of ervaring; anderen zijn kortstondiger betrokken, omdat zij taken vervullen in een specifieke fase van het project. Voor teamleden die slechts zo nu en dan in projectteams meedraaien, naast hun operationele werk is een volledige projectmanagement methodologietraining teveel van het goede. Voor teamleden is de projectmanagement Essentials training meer geschikt. In de Essentials training worden teamleden geconfronteerd met de werkwijze en de vraagstukken van projectteams vanuit hun – veelal kortstondige – rol. Zij worden in aanraking gebracht met de belangrijkste projectmanagement tools, die bij projecten worden toegepast en bijgepraat over hun specifieke rol en de beste wijze waarop zij hun bijdrage aan projectteams kunnen leveren.

Voor het teamlid levert deze training het overzicht van het gebruik van de tools en de ‘best practices’ op die nodig zijn om effectiever te opereren in hun rol. U krijgt een helder begrip van uw taken en verantwoordelijkheden die ervoor zorgen dat elk project succesvol wordt afgesloten.

Deze training richt zich op

  • Wat is een project ten opzichte van andere - operationele - taken?
  • Projectlevenscyclus: in welke fase stap ik in een project?
  • Rol van het teamlid, de projectmanager en de functionele manager.
  • Samenwerken in een projectteam.
  • Projectprofiel, projectplan.
  • Tools voor planning en probleemoplossing.
  • Projectvergaderingen en –rapportages.


Deze training is onderdeel van de Special Focus Serie van Cadence. Zoals bij alle Cadence trainingen - dankzij de gekozen trainingsvorm – zijn de praktische en rechttoe–rechtaan technieken direct na de training toe te passen.

Doelgroep
Projectteamleden.
Let op: deze training is niet geschikt voor projectleiders/managers. Voor hen is de 3-daagse methodologietraining bedoeld.

Duur
1 dag (8.30-17.30 u.)

Groepsomvang
12 max.

Studiebelasting
8 u.

Format
Open inschrijving of In-house

PDU's (PMI)
8

Kosten
Open inschrijving: € 650,- pp
In-house (vanaf 8 deelnemers): vraag offerte aan.

Cadence: uitgeteste en in de praktijk bewezen methoden waar u op kunt bouwen: consistente projectresultaten, actiegericht, met succes toegepast door vele honderdduizenden projectprofessionals in ruim 50 landen.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
infoEr is een telefoonnummer vereist om deze informatieaanvraag in behandeling te nemen. (optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
We slaan je gegevens op, en delen ze met Cadence Europe (NL), om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen. Meer info vind je in ons privacybeleid.