1.608 Arbo & Veiligheid Opleidingen, Trainingen en Cursussen

Wat is arbo?

Arbo staat voor arbeidsomstandigheden. Veel mensen zijn hierin geschoold door de arbo-wet die bedrijven verplicht om veiligheidsmaatregelen te nemen voor werknemers. Dankzij aandacht voor de arbeidsomstandigheden worden dus risico’s op de werkvloer vermindert en gaat de veiligheid voor werknemers omhoog.

Op zoek naar een cursus of opleiding over veiligheid en arbo gerelateerde onderwerpen? Dan zit je goed bij dit overzicht. Vergelijk tientallen arbo cursussen, veiligheid opleidingen en andere trainingen uit dit vakgebied. Zowel e-learning als trainingen met contacturen, van zo'n €100,- tot €10.000,-.

Ook vind je hier altijd een geschikte BHV, preventiemedewerker of VCA cursus om je voor te bereiden op een (her-)examen. Natuurlijk kun je van elke opleiding de ervaringen van eerdere deelnemers lezen, zelf direct informatie aanvragen of doorklikken naar de aanbieder.

Beste aanbieders in Arbo & Veiligheid helpHieronder een overzicht van de beste opleiders binnen deze categorie voor dit jaar. De score is gebaseerd op ervaringen van deelnemers die dit jaar een product persoonlijke ontwikkeling hebben afgerond.

Categoriescore (2020)
1Preventief BV
star 9,0 (36 ervaringen)
2IVM (Instituut voor Veiligheid & Milieu)
star 8,0 (67 ervaringen)

Recente ervaringen

starstarstarstarstar_border
Arjan Jolink
Projectleider
8
VCA VOL e-learning incl. examen

"Digitale omgeving om te leren was goed. Goede omgeving met duidelijke uitleg en mogelijkheid om alles te leren en daarna te testen met proefexamens en toetsen.

Examen goed geregeld inclusief corona maatregelen." - 25-09-2020 15:02

"Digitale omgeving om te leren was goed. Goede omgeving met duidelijke uitleg en mogelijkheid om alles te leren en daarna te testen met proef… alles lezen - 25-09-2020 15:02

starstarstarstarstar_border
Sandra Thonhäuser
HR Data Analyst
8
VOL VCA, 1 dag

"Training en locatie waren prima - 5 sterren voor dat.

training startte om 8 uur ipv 8.30 (deze tijd werd gecommuniceerd in de bevestigingsmail van de inschrijving). Ik was daarom te laat - erg vervelend dus.

3 sterren voor het boek. Er waren een aantal onderwerpen die in het boek VCA ontbreken:
- fout over werken in hoogte in samenvatting. staat nog steeds 7,5 n
- Autogeen lassen wordt niet behandeld - hier warden wel 2 vragen over gesteld in het examen!
- loopplanken bij werken op hoogte wordt niet behandeld in het boek
- Stoffilters in maskers (S/SL) wordt niet in boek behandeld
-Ect.

Kortom: boek is niet toereikend genoeg voor de kennis die je moet hebben voor het examen. " - 23-09-2020 07:45

"Training en locatie waren prima - 5 sterren voor dat. training startte om 8 uur ipv 8.30 (deze tijd werd gecommuniceerd in de bevestiging… alles lezen - 23-09-2020 07:45

Beste Sandra,

Dankjewel dat je de tijd hebt genomen om je verbeterpunten voor ons op te schrijven. Ik heb je bericht doorgestuurd naar mijn collega's, we gaan kijken of we het boek kunnen verbeteren.
Groetjes,
Judith van IVM

- 23-09-2020 07:45
starstarstar_halfstar_borderstar_border
Galina Atanasova-Nekitova  
5
Examen B-VCA Engels

"The real exam was a different as a platform and structure of the questions regarding to the online training. In some questions was included different terminology of the same object from the training , that was a bit confusing, especially for a foreign language exam." - 23-09-2020 06:53

"The real exam was a different as a platform and structure of the questions regarding to the online training. In some questions was included … alles lezen - 23-09-2020 06:53