Projectbeheersing basis

Tijdsduur
Trainer
Sander Visser
Locatie
Op locatie
Startdatum en plaats
Logo van Aram Academy NL
Opleiderscore: starstarstarstarstar_border 8,3 Aram Academy NL heeft een gemiddelde beoordeling van 8,3 (uit 26 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

placeCapelle aan den IJssel
13 okt. 2020
check_circle Startgarantie
placeCapelle aan den IJssel
17 nov. 2020
check_circle Startgarantie

Beschrijving

Voor starters in de rol van adviseur en managers projectbeheersing

Projectbeheersing is een vak dat steeds belangrijker en professioneler wordt. Steeds meer mensen kiezen dit vak en willen graad doorgroeien naar de functie van manager projectbeheersing. Echter blijkt in de praktijk dat enige kennis van het projectmanagement of een cursus als Prince 2 onvoldoende bagage geeft om te starten met deze carrière. Tijdens deze cursus krijgt u de basis van projectbeheersing gedoceerd en kunt u zich hierna verder specialiseren. U leert de belangrijkste processen, definities die in deze uw carrière gaat tegenkomen. U leert de basis van de beheer aspecten en legt relaties tussen projectmanagementrolle…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Agile, Projectmanagement, Scrum, Scrum Product Owner en Agile Coach.

Voor starters in de rol van adviseur en managers projectbeheersing

Projectbeheersing is een vak dat steeds belangrijker en professioneler wordt. Steeds meer mensen kiezen dit vak en willen graad doorgroeien naar de functie van manager projectbeheersing. Echter blijkt in de praktijk dat enige kennis van het projectmanagement of een cursus als Prince 2 onvoldoende bagage geeft om te starten met deze carrière. Tijdens deze cursus krijgt u de basis van projectbeheersing gedoceerd en kunt u zich hierna verder specialiseren. U leert de belangrijkste processen, definities die in deze uw carrière gaat tegenkomen. U leert de basis van de beheer aspecten en legt relaties tussen projectmanagementrollen en systemen.

U volg deze opleiding met het meest vooruitstrevende bureau in het vak. Daarom kunnen wij u een kleine doorkijk geven van de huidige ontwikkelingen. Wij geven aan het einde van de cursus een korte presentatie over 4D planning en geavanceerde projectmanagementsoftware.

Onderwerpen

 • Projectbeheersing als onderdeel van het projectmanagement
 • Integraal projectmanagement
 • 5 IPM rollen
 • Deming cirkel
 • Contracten
 • Systeemgerichte Contractbeheersing
 • Projectbeheersingsprocessen
 • Beheer aspecten in het project
 • Planning management
 • Risicomanagement
 • Kostenbeheersing
 • Scope- en kwaliteitsbeheersing
 • Ontwikkeling van het vak

Deze cursus is met name bedoeld voor junior-managers projectbeheersing en junior adviseurs projectbeheersing. Projectmanagement ervaring is een pre maar niet noodzakelijk. Heeft u deze kennis niet dan raden wij u aan eerst de cursus projectmanagement basis te volgen.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Vraag nu gratis en vrijblijvend informatie aan:

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
We slaan je gegevens op, en delen ze met Aram Academy NL, om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen. Meer info vind je in ons privacybeleid.