Het Grote Marketing Congres (24Festival)

Tijdsduur
Startdatum en plaats
Logo van Adfo Groep Events

Wil je dit evenement bijwonen? Schrijf je hier in!

Startdata en plaatsen

Concertgebouw, Amsterdam
5 nov. 2019
check_circle Startgarantie

Beschrijving

Break the rules

de marketing van marketeers die vooruitkijken

Een goed product is niet meer voldoende. Een geoliede customer journey en een uitmuntende klantenservice zijn bepalend voor het succes van een merk. Een marketeer moet zijn klant goed aanvoelen om hem tevreden te houden. Maar dat is moeilijk in een tijd waarin het gedrag en de behoeften van consumenten snel veranderen. Dit vraagt om wendbare organisaties. Niet alleen als het aankomt op de integratie van slimme technologie, maar ook door de visie en de strategie steeds opnieuw tegen het licht te houden. Verandering is een constante geworden in de marketing van vandaag.Tijdens het Grote Marketing Congres, hét leidende evenement over…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen.  

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Marketing, Marketing en Sales, MBA Marketing, Digitale transformatie en Marketingstrategie.

Break the rules

de marketing van marketeers die vooruitkijken

Een goed product is niet meer voldoende. Een geoliede customer journey en een uitmuntende klantenservice zijn bepalend voor het succes van een merk. Een marketeer moet zijn klant goed aanvoelen om hem tevreden te houden. Maar dat is moeilijk in een tijd waarin het gedrag en de behoeften van consumenten snel veranderen. Dit vraagt om wendbare organisaties. Niet alleen als het aankomt op de integratie van slimme technologie, maar ook door de visie en de strategie steeds opnieuw tegen het licht te houden. Verandering is een constante geworden in de marketing van vandaag.Tijdens het Grote Marketing Congres, hét leidende evenement over marketing met impact, delen topmarketeers hun best practices en maken zij je deelgenoot van de noodzaak om in te spelen op veranderingen in de markt.

Met dit jaar:

  • Diana Matroos (host)
  • Christiaan Boer (Bergman Clinics)
  • Raymond Cloosterman (Clinics)
  • Erica van Vonderen - Hahn (Basic-Fit)
  • e.v.a.

Adfo Groep Events organiseert congressen, workshops, webinars die jou als marketing- en communicatieprofessional verder helpen in je carrière.

Er zijn nog geen ervaringen.
  • Bekijk gerelateerde producten mét ervaringen: Marketing.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen.